Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, čierna

Zobraziť katalóg
NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, čierna + poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €
4,8 18 hodnotení
Kávovar na kapsuly tlak 19 bar, príkon 1400 W, objem nádržky na vodu 0.9 l, druh kapsúl: Nespresso, automatické vypnutie, cappuccino a latte, mliečny systém, nastavenie množstva vody a odvápňovací systém, šírka 17.3 cm, výška 25.8 cm, hĺbka 32 cm, hmotnosť 4.5kg, farba čierna
Kód:  DELGH033 Produktové číslo:  EN560.B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, čierna Predaj skončil

NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, čierna


Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B – ten pravý kávovar pre milovníkov nadýchanej mliečnej peny

De'Longhi prichádza s exkluzívnym kávovarom na kapsuly Nespresso Lattissima Touch EN 560 B. Tento výkonný kávovar pracuje s profesionálnym tlakom 19 barov a ponúka patentovaný automatický Cappuccino systém. V priebehu chvíľky vám pripraví lahodné Latte Macchiatto, Cappuccino, Espresso, Long, horúce mlieko, či nový recept Creamy latte. Stačí, keď stlačíte tlačidlo a De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B sa o všetko ostatné postará za vás. Všetky nápoje môžete uložiť do pamäte kávovaru, takže budete mať vaše osobné nastavenia množstva mlieka a kávy vždy poruke. Kávovar Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B šetrí aj energiu, pretože sa automaticky vypína po 9 minútach nečinnosti. Ak by vám toto nastavenie nevyhovovalo, môžete čas vypnutia zmeniť na 30 minút, alebo až 8 hodín. Vypnutý kávovar ale „prebudíte“ naozaj rýchlo – po zapnutí je pripravený na použitie za neuveriteľných 25 sekúnd.



Štýlový prístroj pre náročných

Elegantný Nespresso kávovar renomovaného výrobcu De'Longhi si obľúbite od prvej šálky jemnej kávy. Nezabudnuteľná chuť a dokonalá aróma sú priamo poznávacím znamením. Pohodlný systém kapsúl vám poskytne veľa priestoru na experimenty s rôznymi variáciami kávy v kombinácii s mliečnou penou, či bez nej. Na svoje si prídu aj vyznávači bezkofeínovej kávy. Kávovar Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B vás zaujme nielen praktickými funkciami, ale aj uhladeným dizajnom v čiernom vyhotovení, ktorý Nespresso De'Longhi Lattissima Touch povýši na krásny doplnok vašej kuchyne. Obsluhu kávovaru zvládne skutočne každý vďaka jednoduchému, intuitívnemu ovládaniu. Stlačením jediného tlačidla vykúzlite bezkonkurenčné Cappuccino aj Latte Macchiato ako od skúseného baristu.

Príprava obľúbeného nápoja je s kávovarom Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B maximálne jednoduchá

Stavte na De'Longhi a všetci priatelia budú na vynikajúcu kávu chodiť najradšej práve k vám. Každý si ju prispôsobí podľa vlastnej chuti. Na hornej strane kávovaru Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B nájdete šesť tlačidiel na rýchly výber preferovaného nápoja. Vychutnajte si rozmanité receptúry ako v pravej talianskej kaviarni. Vďaka otočnému ovládaču môžete dokonca meniť vzhľad mliečnej peny. Otvor na vloženie kapsúl je rovnako ako tlačidlá umiestnený na hornej strane kávovaru, stačí nadvihnúť kovovú páčku.

Prepracovaná konštrukcia

Kávovar Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B má odnímateľnú odkvapkávaciu mriežku, vďaka ktorej sa pod dýzu zmestí nielen hrnček na Espresso, ale aj vysoké poháre na Latte Macchiato. Odnímateľné sú aj ďalšie časti, ako napríklad nádobka na vodu s kapacitou 0,9 litra. Do karafy na mlieko sa zmestí 350 mililitrov a po použití ju môžete uložiť do chladničky. Zásobník na použité kapsuly pojme až 10 kusov, takže nemusíte behať ku košu s každou kapsulou zvlášť. Jednoduché čistenie je samozrejmosťou, aby vám používanie kávovaru Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B robilo len samú radosť. Bonusom sú dva signalizačné indikátory, ktoré vás upozornia, keď bude potrebné Nespresso odvápniť a tiež pripomenú vyčistenie mliečnej karafy. Nemusíte sa báť ani vyššej spotreby energie, prístroj totiž patrí do energetickej triedy A.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 400 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
0,9 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
32 cm Hotovo!
Šírka
17,3 cm Hotovo!
Výška
25,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde na tomto kávovaru udělat jen mléčná pěna nebo teplé mléko?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké jsou ideální kapsle pro přípravu latte ?

Dobrý den, je prosím nádobka na mléko u tohoto typu vhodná i na mytí v myčce? Děkuji. Soňa

Dobrý den, kde se nachází odvápňovací tryska, děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda kávovar umí připravit i risttretto

Zdravim, chcem sa spytat, ci kavovar vie dat aj cisto len horucu vodu. Cize bez pouzitia kapsule ci mlieka. Napr na pripravu bezneho caju, ze hodim si do salky sacok caju a cez tento kavovar iba horucu vodu. Vopred diki za odpoved.

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či je tento kávovar vhodný aj na prípravu iných druhov káv (espresso, lungo), okrem capuccina a latte.

Dobrý den, jakým způsobem a do kdy se dá uplatnit poukaz na kapsle ve výši 1500,- Kč. Na výše uvedeném odkazu jsem se odpovědi nedopátrala. Děkuji. Marie

Dobrý den chci se zeptat,koupila jsem kávovar a jak postupovat ohledně toho poukazu na kávu 1500,-

Dobrý den chci se zeptat,koupila jsem kávovar a jak postupovat ohledně toho poukazu na kávu 1500,-

12
Diskusia a poradňa k NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, čierna
Príslušenstvo pre NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESPRESSO De'Longhi Lattissima Touch EN 560 B, fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií