Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NESPRESSO DéLonghi Maestria EN450.CW

Zobraziť katalóg
NESPRESSO DéLonghi Maestria EN450.CW
5 1 hodnotení
Kávovar na kapsuly 19bar, nádržka 1.4l, exkluzívne pre kávové kapsule Nespresso, široký výber nápojov, celohliníkové telo, profesionálna parná tryska, ovládač veľkosti šálky, programovateľné funkcie, kontajner na 14 použitých kapslí, automatické vypnutie po 9min., Farba krémová
Kód:  EAN3345b Produktové číslo:  EN450.CW

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO DéLonghi Maestria EN450.CW


NESPRESSO KÁVOVAR GRAN MAESTRIA

Kávovar NESPRESSO De'Longhi Maestria EN450.CW oživuje tradíciu minulosti a prináša do vašej domácnosti rituál prípravy v jedinečnom štýle. Obľúbite si predovšetkým zdokonalenú parnú trysku na prípravu exkluzívnej mliečnej peny - ako z dielne naozajstného baristu. Celohliníkové telo espressa v krémovom farebnom prevedení sa bude skvele vynímať v každom interiéri a zaujme na prvý pohľad. Navyše je garanciou dlhej životnosti prístroja. Pohodlie pri obsluhe kávovaru zaisťuje ovládač veľkosti šálok a tiež signalizácia potreby odvápnenia.

Tlak čerpadla je 19 barov a nádržka na vodu má objem 1,4 litrov. Medzi ďalšie skôr technické vlastnosti patrí prítomnosť vykurovacieho systému Thermoblock a kapacita kontajnera na použité kapsule, ktorý pojme až 14 kapsúl. V neposlednom rade ponúka NESPRESSO De'Longhi Maestria tiež možnosť programovateľných funkcií. Svoju kávu si môžete užiť v pokoji aj vďaka funkcii automatického vypnutia po 9 minútach.

NESPRESSO SYSTÉM

V roku 1986 spôsobila spoločnosť Nespresso prevrat v príprave espressa. Vynašla systém založený na exkluzívnej kombinácii

  • hermeticky uzavreté hliníkové kapsule
  • extrakčného systému Nespresso kávovarov

Káva, kávovary a Nespresso Club sú základné piliere dômyselného systému, vďaka ktorému si môžete v pohodlí domova vychutnať to najlepšie espresso, cappuccino či latte macchiato.

 

NESPRESSO KÁVA

Nespresso používa len tie najlepšie kávy tzv. "Specialty" alebo "Gourmet", ktoré predstavujú  1-2% celosvetovej produkcie kávy. Tieto starostlivo vybrané zrná sú bez vád, ideálnej veľkosti, hustoty a farby. Rovnako ako víno, majú charakteristickú a jedinečnú chuť. Preto Nespresso označuje svoje kávy Grand Crus.

Výber z 19 druhov Grand Crus káv uspokoja akúkoľvek chuť. Pre každú zmes hľadajú naši experti vhodný profil praženia, aby dokonale rozvinuli chuť a arómu jednotlivých zŕn. Nespresso používa proces "deleného praženia", pri ktorom sa kávy určitého pôvodu pražia tak, aby každý druh mohol plne odhaliť svoj potenciál.

Mletá káva môže pri kontakte so vzduchom stratiť už za dva dni až tretinu svojich vôní. Nespresso preto vyvinulo hermeticky uzavretú hliníkovou kapsulu, ktorá úplne izoluje mletú kávu od vzduchu a uchová až 900 jemných a prchavých aróm.

NESPRESSO CLUB

Jednoduché a rýchle objednávanie kávy a príslušenstvo - 24 hodín denne, 7 dní v týždni - telefonicky na bezplatnej linke 800 26 33 33 alebo online na internetovej stránke Nespresso.

Vaša zásielka bude doručená do 48 hodín službou PPL na vami zvolenú adresu alebo do 24 hodín na ktorúkoľvek pobočku Slovenskej Pošty. Objednaný tovar možno vyzdvihnúť aj u špeciálnej pokladni v Nespresso Boutique, bez čakania.



NESPRESSO SERVIS


Okamžitá pomoc pre váš kávovar:
  • istenie problému a návrh riešenia na bezplatnej linke 800 26 33 33
  • v prípade potreby vyzdvihnutie kávovaru v dohodnutom termíne na vami zadanej adrese
  • zapožičanie náhradného prístroja
  • oprava kávovaru, vyčistenie a kontrola všetkých jeho častí do 7 dní
  • doručenie opraveného kávovaru späť
  • 6 mesačná záruka na opravu


Parametre a špecifikácie:

Typ:

automatické espresso

Určené pre:
exkluzívne pre kapsule NESPRESSO

Prevedenie:
celohliníkové telo

Tlak čerpadla:
19bar

Vykurovací systém:
Thermoblock

Teplota sparenia:
83 - 89°C

Objem nádržky:
1,4 l

Ďalšie vlastnosti:
Otočná podložka šálky pre pohár na latte macchiato
Ovládač veľkosti šálky
Signalizácia potreby odvápnenia
Programovateľné funkcie
Funkcia automatického vypnutia po 9 minútach
Profesionálne parná tryska

Objem kontajnera na použité kapsule:
14 kapslí

Rozmery:
32 x 30 x 38 cm

Farebné prevedenie:
krémové

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NESPRESSO DéLonghi Maestria EN450.CW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Maestria EN450.CW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DeLonghi Nespresso Maestria EN450.CW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DeLonghi Nespresso Maestria EN450.CW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DeLonghi Nespresso Maestria EN450.CW.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií