AD homeoffice AlzaBoxy Q1

NESPRESSO De'Longhi U EN110.B

Zobraziť katalóg
NESPRESSO De'Longhi U EN110.B
4,7 29 hodnotení
Kávovar na kapsuly tlak 19bar, obsahuje sadu 14 rôznych kapslí kávy Nespresso ZADARMO, automatické a programovateľné množstvo kávy, 3 veľkosti: Ristretto, Espresso a Lungo, posuvná odkvapkávacia mriežka, nádržka na vodu 0.8l, rýchly ohrev za púhych 25s, režim aut. vypnutie po 9min., čierny
Kód:  EAN3342k3 Produktové číslo:  EN.110.B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO De'Longhi U EN110.B

Roky skúseností a lásky ku káve spojili dve renomované spoločnosti – Nespresso a De'Longhi. Výsledkom ich spolupráce je jedinečný, dizajnovo čistý a výkonný kávovar U s intuitívnym dotykovým ovládaním a veľmi priaznivou cenou. Využitie najmodernejších technológií a originálnych kapsúl s čerstvo praženou kávou, bezpečne ukrytou pred oxidáciou a svetlom, vám zaručí výnimočný zážitok. Pridajte sa aj vy na cestu za dokonalou šálkou.

Kávovar Nespresso De'Longhi U je vytvorený tak, aby sa vám prispôsobil.
Je skladný a vďaka minimalistickému dizajnu ľahko zapadne do prakticky akéhokoľvek interiéru. Disponuje otočnou nádobkou na vodu a umožňuje odstránenie podstavca na šálku, takže je možné používať aj vysoké poháre. Nádržka má objem 0,8 litrov a v prípade nedostatku vody vás prístroj upozorní praktickou signalizáciou.

Obsluha je nesmierne jednoduchá: za obyčajnú pol minútu sa zariadenie samo nahreje, vám potom stačí už len vložiť kapsulu, vybrať si lungo, espresso alebo ristretto a zatvoriť posuvník. Hotovo. Prístroj zaisťuje perforáciu kapsule, extrakciu kávy s pomocou 19-barového čerpadla, automaticky kapsulu odstráni do kontajnera a tiež sa sám vypne. Ak si najčastejšie vyberáte jednu veľkosť kávy, systém si to zapamätá a sám ju pre vás pripraví.


Kávovar U, vybavený otočnou nádobou na vodu a odnímateľným podstavcom šálky, sa prispôsobí akémukoľvek interiéru a spôsobu prípravy kávy. Je kompletne automatický od perforácie kapsule, cez extrakciu kávy až po odstránenie použitej kapsule. Na dotykovom displeji ľahko zvolíte ristretto (25 ml), espresso (40 ml) alebo lungo (110 ml). Navyše si pamätá vašu obľúbenú kávu.


Vďaka funkcii automatického vypnutia po 9 min nečinnosti je kávovar výrazne úsporný, spotrebuje až o 40 % menej energie oproti prístrojom energetickej triedy A.

NESPRESSO KÁVA

Nespresso používa len tie najlepšie kávy tzv. „Specialty“ alebo „Gourmet“, ktoré predstavujú len 1 – 2 % celosvetovej produkcie kávy. Tieto starostlivo vybrané zrná sú bez vád, majú ideálnu veľkosť, hustotu a farbu. Rovnako ako víno, majú charakteristickú a jedinečnú chuť. Preto Nespresso označuje svoje kávy Grand Crus.

Výber z 19 druhov Grand Cru káv uspokojí akúkoľvek chuť. Pre každú zmes hľadajú naši experti vhodný profil praženia, aby perfektne rozvinuli chuť a arómu jednotlivých zŕn. Nespresso používa proces „deleného praženia“, pri ktorom sa kávy určitého pôvodu pražia tak, aby každý druh mohol naplno odhaliť svoj potenciál.

Mletá káva môže pri kontakte so vzduchom stratiť iba za dva dni až tretinu svojich vôní. Nespresso preto vyvinulo hermeticky uzavretú hliníkovú kapsulu, ktorá úplne izoluje mletú kávu od vzduchu a uchová až 900 jemných a prchavých aróm.

NESPRESSO CLUB

Jednoduché a rýchle objednávanie kávy a príslušenstva – 24 hodín denne, 7 dní v týždni – telefonicky na bezplatnej linke 800 26 33 33 alebo online na internetovej stránke Nespresso.

Vaša zásielka bude doručená do 48 hodín službou PPL na vami zvolenú adresu alebo do 24 hodín na ktorúkoľvek pobočku Českej Pošty. Objednaný tovar je možné vyzdvihnúť aj na špeciálnej pokladni v Nespresso Boutique, bez čakania.


NESPRESSO SERVIS


Okamžitá pomoc pre váš kávovar:

  • Zistenie problému a návrh riešenia na bezplatnej linke 800 26 33 33
  • V prípade potreby vyzdvihnutie kávovaru v dohodnutom termíne na vami zadanej adrese
  • Zapožičanie náhradného prístroja
  • Oprava kávovaru, vyčistenie a kontrola všetkých jeho častí do 7 dní
  • Doručenie opraveného kávovaru späť
  • 6-mesačná záruka na opravu


Parametre a špecifikácie:

Typ:
Vysokotlakové kapsulové espresso

Určené pre:
Exkluzívne pre kapsule Nespresso

Tlak čerpadla:
19 barov

Objem nádržky:
0,8 l

Ďalšie vlastnosti:
Priestor na uschovanie kábla
Odnímateľný podstavec šálky
Funkcia automatického vypnutia
Rýchle predhriatie (25 – 30 sekúnd)
Pamäť pre preferovanú veľkosť šálky
Odnímateľná a otočná nádržka na vodu
Automatická perforácia a odstránenie kapsule
3 veľkosti šálky: lungo, espresso aj ristretto
Systém zabraňujúci odkvapkávaniu prebytočnej vody
Indikácia prázdnej nádoby na vodu a plného kontajnera

Objem kontajnera na použité kapsule:
11 – 13 kapsúl

Energetická trieda:
A – 40 %

Príkon:
1 230 W

Rozmery (Š × V × H):
11,5 × 25,1 × 36,9 cm

Hmotnosť:
3,0 kg

Farebné vyhotovenie:
Čierne

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je ke kávovaru dodávané zařízení Aeroccino?

Jak konkrétně poukaz funguje?

Dobrý den, jde si na tomto kávovaru dopustit více vody než automaticky nateče? Děkuji

Good noon. Can you answer me just one question.Did I understand correctly that if I buy a coffee machine NESPRESSO Delonghi "U" EN110.B black, then for free to her I will get Aeroccino3 black? The final purchase price will still be 2990 Cz? Thankful in advance, Stan

Diskusia a poradňa k NESPRESSO De'Longhi U EN110.B
Príslušenstvo pre NESPRESSO De'Longhi U EN110.B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi U EN110.B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESPRESSO De'Longhi U EN110.B.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií