AP+ nový vizuál Aplikace

NESPRESSO DéLonghi U & Milk EN210.BAE

Zobraziť katalóg
NESPRESSO DéLonghi U & Milk EN210.BAE
4,9 15 hodnotení
Kávovar na kapsuly čierne, 19bar, 3 prednastavené veľkosti šálky, otočná nádoba na vodu a Aeroccino, horúca alebo studená mliečna pena, úsporná trieda A
Kód:  EAN3343k Produktové číslo:  EN210.BAE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO DéLonghi U & Milk EN210.BAE

Kávovar U s integrovaným šľahačom mlieka Aeroccino je ideálny na prípravu celého radu teplých i studených variácií kávy s mliekom.
NESPRESSO SYSTÉMV roku 1986 spôsobila spoločnosť Nespresso prevrat v príprave espressa. Vynašla systém založený na exkluzívnu kombináciu

  • hermeticky uzavreté hliníkové kapsule
  • extrakčného systému Nespresso kávovarov

Káva, kávovary a Nespresso Club sú základné piliere dômyselného systému, vďaka ktorému si môžete v pohodlí domova vychutnať to najlepšie espresso, cappuccino, latte macchiato.

NESPRESSO KÁVA

Nespresso používa len tie najlepšie kávy tzv "Specialty" alebo "Gourmet", ktoré predstavujú samotné 1-2% celosvetovej produkcie kávy. Táto starostlivo vybraná zrná sú bez vád, ideálnej veľkosti, hustoty a farby. Rovnako ako víno, majú charakteristickú a jedinečnú chuť. Preto Nespresso označuje svojej kávy Grand Crus.Výber z 21 druhov Grand Crus kávu uspokojí akúkoľvek chuť, kedykoľvek počas dňa. Každá z nich má svoj jedinečný aromatický profil. Toto umenie alchýmie je podobné umenie miešanie parfumov.Pre každú zmes hľadajú naši experti vhodný profil praženie, aby dokonale rozvinuli chuť a arómu jednotlivých zŕn. Nespresso používa proces "deleného praženia", pri ktorom sa kávy určitého pôvodu praží tak, aby každý druh mohol naplno odhaliť svoj potenciál.Mletá káva môže pri kontakte so vzduchom stratiť iba za dva dni až tretinu svojich vôní. Nespresso preto vyvinulo hermeticky uzavreté hliníkové kapsule, ktorá úplne izoluje mletú kávu od vzduchu a uchová až 900 jemných a prchavých aróma.NESPRESSO SYSTÉMV roku 1986 spôsobila spoločnosť Nespresso prevrat v príprave espressa. Vynašla systém založený na exkluzívnu kombináciu.

 
  • hermeticky uzavreté hliníkové kapsule
  • extrakčného systému Nespresso kávovarov

Káva, kávovary a Nespresso Club sú základné piliere dômyselného systému, vďaka ktorému si môžete v pohodlí domova vychutnať to najlepšie espresso a cappuccino.NESPRESSO KÁVA
Nespresso používa len tie najlepšie kávy tzv "Specialty" alebo "Gourmet", ktoré predstavujú samotné 1-2% celosvetovej produkcie kávy. Táto starostlivo vybraná zrná sú bez vád, ideálnej veľkosti, hustoty a farby. Rovnako ako víno, majú charakteristickú a jedinečnú chuť. Preto Nespresso označuje svojej kávy Grand Crus.Výber z 21 druhov Grand Cru káv uspokojí akúkoľvek chuť, kedykoľvek počas dňa. Každá z nich má svoj jedinečný aromatický profil. Toto umenie alchýmie je podobné umenie miešanie parfumov.Pre každú zmes hľadajú naši experti vhodný profil praženie, aby dokonale rozvinuli chuť a arómu jednotlivých zŕn. Nespresso používa proces "deleného praženia", pri ktorom sa kávy určitého pôvodu praží tak, aby každý druh mohol naplno odhaliť svoj potenciál.Mletá káva môže pri kontakte so vzduchom stratiť iba za dva dni až tretinu svojich vôní. Nespresso preto vyvinulo hermeticky uzavreté hliníkové kapsule, ktorá úplne izoluje mletú kávu od vzduchu a uchová až 900 jemných a prchavých aróma.
NESPRESSO SERVIS

  • Okamžitá pomoc pre váš kávovar
  • zistenie problému a návrh riešenia na bezplatnej linke 800 26 33 33
  • v prípade potreby vyzdvihnutie kávovaru v dohodnutom termíne na vami zadanej adrese
  • zapožičanie náhradného prístroja
  • oprava kávovaru, vyčistenie a kontrola všetkých jeho častí do 7 dní
  • doručenie opraveného kávovaru späť
  • 6-tich mesačná záruka na opravuNESPRESSO KÁVOVAR U + AEROCCINO3
    Pravé espresso musí byť pripravené pod vysokým tlakom. Nespresso kávovary idú ešte ďalej, ich pumpy dosahujú tlaku 19 barov. Extrakčný systém reguluje teplotu vody rovnako ako jej prietok Nespresso kapsulí a vytvára neporovnateľnú creme (penu), hustú a hladkú zároveň.Navyše nestrácate čas, kávovary Nespresso sa nahrievajú púhych 25 sekúnd.Kávovar UMILK s integrovaným šľahačom mlieka Aeroccino je ideálny na prípravu celého radu teplých i studených variácií kávy s mliekom. Svoju kávu si ľahko pripravíte jednoduchým pohybom posuvníka. Stačí len vložiť vašu obľúbenú kapsulu a pripraviť šálku. Zatvorením posuvníka spustíte automatickú prípravu vašej kávy preferovaného objemu. Vďaka Aeroccino, s nepriľnavým povrchom, pohodlne vykúzlite jemnú a hustú mliečnu penu.Vďaka funkcii automatického vypnutia po 9 min nečinnosti je kávovar výrazne úsporný, spotrebuje až o 40% menej energie oproti prístrojom energetickej trieda A.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat jak se uplatňuje ten voucher.a kolik to je cca kavy, kapsli? Děkuji

kolik měří nejvyšší sklenice na latte která se pod nněj vejde ?děkuji

Diskusia a poradňa k NESPRESSO DéLonghi U & Milk EN210.BAE
Príslušenstvo pre NESPRESSO DéLonghi U & Milk EN210.BAE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi U EN210.BAE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO DéLonghi U EN210.BAE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO DéLonghi U EN210.BAE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESPRESSO DéLonghi U EN210.BAE.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií