AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

NESPRESSO KRUPS Pixie Clips XN302010

Zobraziť katalóg
NESPRESSO KRUPS Pixie Clips XN302010
5 6 hodnotení
Kávovar na kapsuly 1260W, 19bar, termoblok, nádržka 0,8l, úsporná trieda A++, rýchle nahriatie 25 sekúnd, auto – Off 5 min (nenastaviteľné), exkluzívne pre kávové kapsule Nespresso, široký výber nápojov, malé rozmery, farba čierna alebo čierno-žltá
Kód:  KRUNES01 Produktové číslo:  XN3020CP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO KRUPS Pixie Clips XN302010

Štýl a chuť

Štýlový kávovar do modernej kuchyne, na terasu i do kancelárie? Áno, a ešte oveľa viac. Nespresso KRUPS Pixie síce na prvý pohľad môže vyzerať drobne, určite sa ale nemá za čo hanbiť. Má nádherný dizajn, je rýchly, výkonný, úsporný a cenovo dostupný. Čerpadlo má tlak 19 barov, takže si poradí aj s oveľa väčšími kávovarmi. Predhriať sa dokáže už za 25 sekúnd.

Kompaktné telo pôsobí sviežo najmä vďaka využitiu odvážnych farieb a výrazných a hladkých plastových panelov. Optimalizovaný systém prietoku vody spolu s rýchlym termoblokom sa postarajú o ideálny výsledok a rozjasnia tak vašu každodennú kávovú rutinu. Podstavec šálky sa dá navyše posunúť, takže so zariadením využijete aj vysoké poháre, používané pri vytváraní kávových špecialít.

Jednoduchá obsluha, minimum čakania

Obsluha je neskutočne jednoduchá: stačí vybrať kapsulu s vašou obľúbenou kávou, zvoliť lungo alebo espresso a za malý moment je všetko pripravené. Prístroj zaisťuje perforácii kapsuly, extrakciu kávy, kapsulu odstráni do kontajnera a tiež sa sám automaticky vypne. Odnímateľná nádržka má objem 0,8 litrov, mnohých používateľov poteší aj kontrola výšky hladiny pomocou optických vlákien a infračervené podsvietenie signalizujúce nedostatok vody.

Nespresso káva

Nespresso používa len tie najlepšie kávy tzv. „Specialty“ alebo „Gourmet“, ktoré predstavujú len 1 - 2 % celosvetovej produkcie kávy. Tieto starostlivo vybrané zrná sú bez vád, ideálnej veľkosti, hustoty a farby. Rovnako ako víno, majú charakteristickú a jedinečnú chuť. Preto Nespresso označuje svoje kávy Grand Crus.

Výber z 23 druhov Grand Crus káv uspokojí akúkoľvek chuť. Pre každú zmes hľadajú naši experti vhodný profil praženia, aby dokonale rozvinuli chuť a arómu jednotlivých zŕn. Nespresso používa proces „deleného praženia“, pri ktorom sa kávy určitého pôvodu pražia tak, aby každý druh mohol plne odhaliť svoj potenciál.

Mletá káva môže pri kontakte so vzduchom stratiť už za dva dni až tretinu svojich vôní. Nespresso preto vyvinulo hermeticky uzavretú hliníkovú kapsulu, ktorá úplne izoluje mletú kávu od vzduchu a uchová až 900 jemných a prchavých aróm.

Parametre a špecifikácia

Typ:
Vysokotlakové kapsulové espresso

Určené pre:
Exkluzívne pre kapsuly Nespresso

Tlak čerpadla:
19 barov

Objem nádržky:
0,8 l

Hlavné vlastnosti:
Jedinečné personifikované Nespresso Pixie Clips s vymeniteľnými bočnými panelmi
Čierne a žlté panely v balení
Flow stop systém - automatické dávkovanie nápoja
Nastaviteľné 2 veľkosti šálok
Rýchle nahriatie za 25 sekúnd
Úspora energie s Auto Power off 9 min a energetickou triedou A++ (A-60%)

Objem kontajnera na použité kapsule:
9 - 11 kapsúl

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 260 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
0,8 l Hotovo!

Funkcie

Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
23,5 cm Hotovo!
Šírka
11,1 cm Hotovo!
Výška
32,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,84 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dobrý den, u kávovarů Krups Pixie uvádíte, že je k němu k dispozici Nespresso voucher na nákup kávy v hodnotě 2000 Kč. Na voucheru se po rozkliknutí píše, že hodnota voucheru je až 2000 Kč. Je to tedy 2000 Kč, nebo až 2000 Kč? Kde se dá voucher uplatnit? Je nějaké omezení, jaké kapsle se za něj dají koupit? A je to voucher na kapsle do tohoto kávovaru? Děkuji Lucie V.

Regolare quantita di caffe

Diskusia a poradňa k NESPRESSO KRUPS Pixie Clips XN302010
Príslušenstvo pre NESPRESSO KRUPS Pixie Clips XN302010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO Krups Pixie Clips XN302010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nespresso® KRUPS PIXIE Clips XN 3020. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nespresso® KRUPS PIXIE Clips XN 3020. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS Nespresso Pixie Clips XN302010.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií