Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NESPRESSO KRUPS "U" XN250A

Zobraziť katalóg
NESPRESSO KRUPS "U" XN250A
4,5 2 hodnotení
Kávovar na kapsuly 19bar, otočná nádržka 0.8l, exkluzívne pre kávové kapsule Nespresso, 3 predprogramované veľkosti šálky, rýchle nahriatie, kontajner na použité kapsule (11-13), funkcia automatického vypnutia po 9Mine., Sivé
Kód:  EAN3342k6 Produktové číslo:  XN250A Stránky výrobcu

NESPRESSO KRUPS "U" XN250A

Špičkový automatický kávovar NESPRESSO DE'LONGHI "U" XN250A ponúka jednoduchý a rýchly spôsob ako si pripraviť lahodnú kávu, kapučíno alebo iný obľúbený horúci nápoj, s ktorým bude Váš deň o veľa pohodovejšie.Pracuje pri tlaku čerpadla 19 bar a je určený exkluzívne pre kávové kapsule najvyššej kvality NESPRESSO.Funkcia rýchleho nahriatie prístroja umožní pripravovať obľúbený nápoj takmer okamžite po zapnutí.Podľa Vašej chuti môžete zvoliť z jednej z troch predprogramovaných veľkostí šálky.Obsluha je veľmi jednoduchá, pretože prístroj pracuje na plne automatickom princípe - po výbere nápoja dôjde k automatickej perforácii kapsule, extrakciu kávy aj odstránenie kapsule.Medzi ďalšie chytré funkcie espresso prístroja NESPRESSO DE'LONGHI "U" XN250A patrí technológia zabraňujúca odkvapkávaniu prebytočnej vody, mobilné podstavec šálky alebo tiež funkcia automatického vypnutia.Skladovanie spotrebiče uľahčuje priestor pre navinutie kábla.Šedé farebné prevedenie je veľmi elegantné a štýlové.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

automatický kávovar

Tlak:
19 bar

Nádržka na vodu:
0,8 l
otočná

Kontajner na použité kapsule:
11-13 použitých kapslí

Určené pre:
exkluzívne pre kávové kapsule NESPRESSO

Ďalšie vlastnosti a funkcie:
Rýchle nahriatie
3 predprogramované veľkosti šálok
Automatická perforácia kapsule,extrakcie kávy a odstránenie kapsule
Automatické uloženie preferované veľkosti šálky
Technológia zabraňujúca odkvapkávaniu prebytočnej vody
Mobilný podstavec šálky
Signalizácia prázdnej nádoby na vodu
Signalizácia plného kontajnera na kapsule
Funkcia automatického vypnutia po 9 minútach
Priestor pre uschovanie kábla

Rozmery:
11,5 x 25,1 x 36,9 cm

Farebné prevedenie:
šedej

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NESPRESSO KRUPS "U" XN250A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO Krups "U" XN250A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO KRUPS "U" XN250A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO KRUPS "U" XN250A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESPRESSO Krups "U" XN250A.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií