Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Netatmo Thermostat + 2× Netatmo Radiator Valves

Zobraziť katalóg
Netatmo Thermostat + 2× Netatmo Radiator Valves
Sada – 1× programovateľný termostat, bezdrôtové ovládanie kotla na plyn, tuhé palivá, drevo, kompatibilita s iOS/Android/PC, bezplatná aplikácia, možnosť manuálnej regulácie, E-ink display + 2× Netatmo Valves, ľahko ovládateľná, bezdrôtová, 4× podsvietený displej, kompatibilné s väčšinou termostatických ventilov (6× radiatorový adaptér v balení), manuálna regulácia, E-ink display, kompatibilita s iOS/Android, Apple HomeKit, batérie 2× AA/
Kód:  BLNET002x

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Netatmo Thermostat + 2× Netatmo Radiator Valves Predaj skončil

Netatmo Thermostat + 2× Netatmo Radiator Valves


Zaujali vás produkty značky Netatmo a zároveň chcete ušetriť značné náklady za vykurovanie? Máme pre vás cenovo zaujímavú súpravu Netatmo zahŕňajúcu programovateľný termostat a hneď dve termostatické hlavice. Pomocou tejto súpravy je možné ušetriť až niekoľko desiatok percent na spotrebe energie určené pre vykurovanie. Tento systém je možné ľahko ovládať pomocou intuitívnej mobilnej aplikácie na diaľku. 


Kľúčové vlastnosti termostatickej hlavice Netatmo Radiator Valves

  • Možnosť nastaviť vykurovanie bytu pomocou aplikácie pre mobilné telefóny
  • Kompatibilná so všetkými termostatickými ventilmi
  • Nastavenie ľubovoľných teplôt pre rôzne izby (kuchyňa, kúpeľňa, obývacia izba)
  • Veľmi jednoduchá inštalácia aj ovládanie
  • Integrovaný displej na hlavici, ktorý zobrazuje aktuálnu teplotu v miestnosti
  • Aplikácia pre platformu iOS aj Android
  • Priama podpora Apple HomeKit

Individuálne nastavenie pre každú izbu

Netatmo Radiator Valves je bezdrôtová a ľahko ovládateľná termostatická hlavica, vďaka ktorej ušetríte na spotrebe energie určené pre vykurovanie. Vďaka bezdrôtovému ovládaniu môžete svoj domov ovládať pomocou aplikácie. Jednoducho tak môžete nastaviť teplotu z pohodlia vašej postele. Rovnako tak si môžete naplánovať vykurovanie bytu po návrate z rodinnej dovolenky. 

Hlavica dokonca disponuje nočným režimom, ktorý šetrí vašou energiou zatiaľ čo vy spíte. Tento režim totiž vykuruje len tie izby, v ktorých spíte. Vo zvyšku izieb teplotu len udržiava. Rovnako tak funguje aj mód Comfort, ktorý vykuruje iba tú izbu, v ktorej sa práve nachádzate. Ak hlavica zistí, že je v miestnosti otvorené okno, tak automaticky vypne vykurovanie a tým zabráni nežiaducemu plytvaniu energie. Navyše dokáže po dobu až 3 hodín priemerne zvyšovať teplotu a tak docieliť príjemného tepla. Za zmienku stojí tiež výber zo 4 druhov farebných lepiacich pások na hlavice, manuálna zmena teploty a integrovaný displej.



Programovateľný termostat Netatmo

Netatmo Thermostat ovláda na diaľku vykurovanie domácnosti a znižuje spotrebu energie. Má inteligentný dizajn vytvorený pre jeho použitie s inteligentnými zariadeniami. Kdekoľvek a kedykoľvek môžete kontrolovať a upravovať vykurovanie domácnosti z vášho smartphonu, tabletu alebo notebooku (iOS, Android, Windows Phone). Termostat sa adaptuje vášmu životu pozorovaním vašich návykov. Sám sa reguluje, aby vytvoril príjemnú teplotu pre vaše aktivity a optimalizoval spotrebu energie. Netatmo Thermostat vyhodnotí zvyky členov domácnosti, sleduje ich spánkové návyky a obdobie ich neprítomnosti doma.


Kľúčové vlastnosti Netatmo Thermostat

  • Programovateľný
  • Bezdrôtové ovládanie kotla na plyn, tuhé palivá, drevo
  • Kompatibilita s iOS/Android/PC
  • Bezplatná aplikácia
  • Možnosť manuálna regulácia
  • E-ink displej

Jednoduché rozhranie

Pre tých, ktorí nemajú smartphony, je možné nastaviť termostat aj manuálne. Netatmo Thermostat možno regulovať aj z notebooku vďaka prehľadnej webovej aplikácii. Rozhranie termostatu je jednoduché, intuitívne a efektívne. Termostat je určený pre každého, kto chce znížiť účty za energiu a urobiť niečo dobré pre životné prostredie. Lepšie riadenie vykurovania pomôže ušetriť až niekoľko percent z účtov za energiu. S 5 vymeniteľnými farebnými fóliami pre zadnú stranu termostatu sa dá zmeniť dojem za okamih. Na E-INK displeji s jeho vynikajúcou kvalitou a minimálnou spotrebou energie, sú jasne vidieť všetky potrebné informácie. 


Obsah balenia súpravy Netatmo

  • 1× Netatmo Thermostat
  • 2× termostatická hlavica Netatmo
  • 6× radiátorový adaptér zahŕňajúci tiež Danfoss, Heimeir, Honeywell
  • 4× farebné lepidlo
  • 4× AA batérie

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Vykurovanie a chladenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Vykurovanie a chladenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Netatmo Thermostat + 2× Netatmo Radiator Valves Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Netatmo Thermostat + 2x Netatmo Radiator Valves. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Netatmo Thermostat + 2x Netatmo Heizkörperventile. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Netatmo Thermostat + 2x Netatmo Heizkörperventile. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Netatmo Thermostat + 2x Netatmo Radiator Valves.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií