NextBook Trendy 7

Zobraziť katalóg
NextBook Trendy 7
4,1 20 hodnotení
Tablet Amlogic AML8726-MX Dual-Core 1,5 GHz, dotykový 7 "1024x600 kapacitné, RAM 1 DDR3, 8GB + microSD, WiFi, Bluetooth, HDMI, batéria 3500 mAh, Google Android 4.1
Kód:  MD032y37 Produktové číslo:  UMM100T7

NextBook Trendy 7

Tenký, cenovo veľmi zaujímavý tablet osadenýdvojjadrovým procesorom,dvojjadrovou grafikoua moderným operačným systémomGoogle Android 4.1.Ten ponúka možnosť rozšírenia o najrôznejšie programy - ako platené, tak voľne stiahnuteľné. Spolu s inštalovaným hardvérom zaistí plynulý a svižný chod systému, bezproblémové prehrávanie videí a tiež obsahu na internete, vrátane podporyAdobe Flash 11.Kompaktný dizajn s hmotnosťou290 gskvele padne do ruky. Zariadenie disponuje širokouhlým7 "displejom, Ktorý zaistí komfortné multidotykové ovládanie a kvalitný obraz.

Interná pamäť má8 GBa je jednoducho rozšíriteľná pamäťovými kartamiMicro SDHC až o veľkosti 32 GB, Čo je viac než dostatok priestoru pre všetky vaše multimediálne dáta. K internetu sa bez problémov pripojíte cez všadeprítomné bezdrôtové sieteWiFi, A kedykoľvek tak skontrolujete treba vaše obľúbené sociálne siete. Integrovanáwebkamerana prednej strane skvele poslúži pre snímanie vášho tváre v priebehu videotelefonovanie s rodinou alebo priateľmi. Tablet možno navyše pripojiť k vašej veľkoplošnej HD televíziu prostredníctvom rozhraniamini HDMI, Čím zastúpia stolný prehrávač.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NextBook Trendy 7
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NextBook Trendy 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NextBook Trendy 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NextBook Trendy 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NextBook Trendy 7.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií