Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen Effaclar

NGS Roller Flow Mini

Zobraziť katalóg
NGS Roller Flow Mini
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor – prenosný, 100W, Bluetooth, FM rádio, USB, AUX výstup
Kód:  NGS020d1 Produktové číslo:  ROLLER FLOW MINI Stránky výrobcu
NGS Roller Flow Mini Predaj skončil

NGS Roller Flow Mini

Cestujete často s kamarátmi či rodinou a radi pritom počúvate hudbu? Bezdrôtový reproduktor NGS Roller Flow Mini je v tom prípade ako stvorený pre vás. Ten totiž vyniká nielen skvelým výkonom, ale aj kompaktnými rozmermi a nízkou hmotnosťou, vďaka čomu sa jednoducho zmestí do akéhokoľvek plecniaka. Ak však v ňom už nemáte miesto, môžete na bezdrôtový reproduktor pripnúť praktický pás a nosiť ho sami. Bezdrôtový reproduktor NGS tak nájde svoje využitie na cestách aj pri domácej relaxácii a nezáleží ani na tom, koľko máte okolo seba miesta, pretože reproduktor je možné položiť vertikálne aj horizontálne. Reproduktor NGS disponuje integrovanou batériou s výdržou až 4 hodiny pri neustálom prehrávaní.

Kľúčové vlastnosti NGS Roller Flow Mini

  • Bezdrôtový reproduktor pre kvalitné počúvanie hudby
  • Možno položiť horizontálne aj vertikálne
  • Možnosť pripnutia praktického pásu
  • Bezdrôtová technológia Bluetooth
  • Vyhľadávanie rádiových staníc
  • Port pre pripojenie USB
  • Klasický AUX vstup na prepojenie s telefónom či počítačom
  • Integrovaná batéria s výdržou až 4 hodiny
  • Elegantné valcové vyhotovenie reproduktora NGS v čiernej farbe
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť

Neobmedzené možnosti reproduktora

Spôsobov, ako prehrať hudbu máte s bezdrôtovým reproduktorom NGS Roller Flow Mini hneď niekoľko. Pokiaľ chcete hudbu počúvať na väčšiu vzdialenosť a mať telefón stále pri sebe, môžete využiť bezdrôtovú technológiu Bluetooth alebo pripojenie USB. Vstup pre AUX sa zase hodí v situácii, keď viete, že nikam ďaleko od reproduktora chodiť nebudete. Obávať sa však nemusíte ani v prípade vybitia vášho telefónu, pretože bezdrôtový reproduktor NGS disponuje aj vyhľadávaním rádiových staníc.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popise mate chybu ohladom vykonu. Urcite nema vykon 100W ale 10W.

Da se k tomu zarizeni pouzit klasicka flaska?

Sú tie rozmery reprodukturu správne? Porovnával som ho s tým bez prívlastku Mini a podľa toho je Mini väčší ako ten nie-Mini :-)

Dobrý den, je tento reproduktor kompatibilní s androidem 5.1?

Diskusia a poradňa k NGS Roller Flow Mini
Príslušenstvo pre NGS Roller Flow Mini
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NGS Roller Flow Mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NGS Roller Flow Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NGS Roller Flow Mini. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NGS Roller Flow Mini.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií