Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NGS Skydusk

Zobraziť katalóg
NGS Skydusk
Bluetooth reproduktor – prenosný, 30W, Bluetooth, FM rádio, USB, čítačka SD kariet
Kód:  NGS020g Produktové číslo:  SKYDUSK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NGS Skydusk

Štýlový reproduktor NGS Skydusk vytvorí jedinečnú hudobnú atmosféru kdekoľvek ho pripojíte. Svojím vysokým výkonom nadchne všetkých vašich priateľov na domácich oslavách alebo iných udalostiach. Už na prvý pohľad je jasné, že jeho silnou stránkou nie je len hranatý dizajn s dvoma reproduktormi a LED displejom, ale tiež veľké množstvo funkcií ovládaných tlačidlami na hornej strane. Reproduktor totiž umožňuje počúvanie FM rádia, pripojenie USB disku, pamäťovej karty, audio konektora alebo bezdrôtový prenos hudby cez Bluetooth 4.0.

Kľúčové vlastnosti kvalitného reproduktora NGS Skydusk

  • Kvalitný zvuk vďaka 30 W reproduktoru
  • Jednoduché ovládanie čierneho reproduktora pomocou 8 tlačidiel
  • LED displej zobrazuje aktuálne číslo skladby a režim pripojenia
  • Čierny NGS Skydusk podporuje bezdrôtový prenos cez Bluetooth 4.0
  • Držiak na smarfóny, iPhony a iPady
  • Veľké množstvo konektorov pre pripojenie

Pripojte takmer čokoľvek

Čierny výkonný reproduktor NGS Skydusk umožňuje prehrávanie hneď 5 spôsobmi. Ten najžiadanejší je prehrávanie cez Bluetooth 4.0 s dosahom 10 metrov. Mnohí z vás určite ocenia tiež pripojenie USB flash disku, pamäťovej karty alebo klasického audio konektora. Pokiaľ práve neviete, ktorú pieseň si pustiť, môžete využiť FM rádio.

Ako sa ovláda výkonný NGS Skydusk

Reproduktor NGS možno ovládať pomocou 8 tlačidiel. Stačí zapojiť do siete, pripojiť daný typ prehrávača hudby a môžete počúvať. Prepínajte si skladby, ovládajte hlasitosť, zapínajte/vypínajte prehrávanie alebo vyskúšajte náhodné prehrávanie skladieb. Tento reproduktor by mal vlastniť každý hudobný nadšenec.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, chci se zeptat lze tento produkt koupit hned v Praze ?

dají se dvě repro propojit tak, aby výsledek byl "klasické stereo"?

Dobrý den, mohu se zeptat na kapacitu baterie děkuji za odpověd

Diskusia a poradňa k NGS Skydusk
Príslušenstvo pre NGS Skydusk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NGS Skydusk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NGS Skydusk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NGS Skydusk. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NGS Skydusk.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií