AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

Niceboy HIVE E2 červené

Zobraziť katalóg
Niceboy HIVE E2 červené
4,5 23 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 92 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 6mm, výdrž batérie až 8h
Kód:  NCB051d Produktové číslo:  8594182423136 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Niceboy HIVE E2 červené

Dizajnové bluetooth slúchadlá Niceboy HIVE E2 ponúkajú vynikajúci zvuk pri vysokom používateľskom komforte. Kvalitu a stabilitu zvuku zaisťujú kvalitné komponenty a použitá technológia prenosu bluetooth 4.2. Batéria potom poskytuje dostatok energie až na 8 hodín prehrávania. Nechýba jednoduché ovládanie integrované priamo na slúchadlách, vďaka ktorému môžete ľahko prechádzať medzi skladbami alebo upravovať hlasitosť. Slúchadlá Niceboy HIVE E2 disponujú zabudovaným mikrofónom, ktorý umožňuje jednoducho vybavovať telefónne hovory formou hands-free.

Prečo práve Niceboy HIVE E2?

  • Spoľahlivá technológia prenosu bluetooth 4.2
  • Integrovaná batéria s výdržou až 8 hodín
  • Vďaka zabudovanému mikrofónu ľahko vybavíte hands-free hovory
  • Veľmi príjemné materiály a nadstavce pre prispôsobenie slúchadiel na mieru
  • Ovládanie priamo na slúchadlách
  • Multipoint pripojenie k dvom zariadeniam

Bezdrôtové slúchadlá s dlhou výdržou

Slúchadlá sú naším spoločníkom počas celého dňa a preto od nich vyžadujeme predovšetkým dostatočnú výdrž. Z toho dôvodu sú Niceboy HIVE E2 osadené batériou s vysokou výdržou, s ktorou si užijete až 8 hodín obľúbenej hudby. Vyššiu výdrž podporuje aj moderné bluetooth rozhranie vo verzii 4.2, zaisťujúce nižšiu spotrebu energie oproti nižším verziám. Pohodlné a všade dostupné nabíjanie potom zabezpečí USB kábel.

Niceboy HIVE E2 má kvalitný zvuk a moderné technológie

Použitie kvalitného čipsetu a ďalších moderných technológií u slúchadiel Niceboy HIVE E2 je zárukou kryštalicky čistého a zároveň hutného zvuku. Kvalitu počúvania podporuje aj použitie moderného prenosu bluetooth 4.2, ktoré zaisťuje stabilné spojenie do vzdialenosti až 10 metrov. Slúchadlá Niceboy HIVE E2 majú v sebe zabudovaný mikrofón na vybavovanie telefónnych hovorov formou hands-free. Slúchadlá ponúkajú možnosť multipoint pripojenia k dvom zariadeniam, takže môžete napríklad využívať telefónne funkcie na jednom zariadení a s druhým zariadením počúvať hudbu.

Maximálne pohodlie pri nosení slúchadiel

Slúchadlá Niceboy HIVE E2 sú určené na celodenné nosenie a preto boli vyrobené z ľahkých a príjemných materiálov. Pohodlie ešte zvyšujú pribalené nadstavce a vankúšiky rôznych veľkostí, takže si slúchadlá prispôsobíte priamo na svoju mieru. Dĺžku kábla si ľahko upravujete praktickým rýchloupínačom. Niceboy HIVE E2 sú navyše vybavené magnetickými koncovkami slúchadiel, ktorými slúchadlá k sebe ľahko zopnete a nosíte bezpečne na krku aj v okamihu, keď práve nepočúvate hudbu. So slúchadlami Niceboy HIVE E2 už navyše nebudete musieť neustále vyťahovať telefón.

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
92 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
6 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
8 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
15 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jak poznám jestli jsou sluchátka nabitá

dobrý deň mám problém mám tieto sluchatka a nedajú sa mi spárovať s iphonom 8 . neviete kvôli čomu to môže byt? nechce ich ani vyhľadať v blízkych zariadeniach :/. Sluchatka sa normálne zapnú aj idu spárovať s druhým telefónom . ibaže s mojim nie môže to byt kvôli tomu ze sluchatka majú 4.2 Bluetooth a telefón 5.2? ďakujem

Dobrý den, sluchátka byla super, ale po 3 měsících mi přestalo fungovat levé sluchátko (hraje hodně potichu narozdíl od pravého, které hraje naopak normální hlasitostí). Myslím, že to není problém drátu. Když běhám, tak se s otřesy napojuje levé sluchátko dočasně zpátky. Dá se to nějak opravit?

Dobry den, kupil som si sluchadla hive e2 a nejdu mi sparovat s Iphone SE a s Lenovo Tab 4 plus. Skusal som aj svoj huawei nova a tam nebol problem.Viete mi poradit ako vyriesit tento problem dakujem.

HUAWEI p20lite... Je možné dostať sa nejak k ekvalizéru?

Dobrý den, dají se sluchátka používat bez problémů i s telefonem Samsung či Samsung Gear S3 a mají odolnost vůči vodě a potu? Děkuji

Diskusia a poradňa k Niceboy HIVE E2 červené
Príslušenstvo pre Niceboy HIVE E2 červené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy HIVE E2 červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy HIVE E2 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy HIVE E2 rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy HIVE E2 piros.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií