Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Niceboy HIVE E2 zelené

Zobraziť katalóg
Niceboy HIVE E2 zelené
4,5 12 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – do uší, bezdrôtové, bluetooth 4.2, frekvenčný rozsah 20 až 20000Hz, menič 6mm, impedancia 16ohm, citlivosť 92dB ±3dB, ovládanie na slúchadlách, dosah až 10 metrov, výdrž až 8 hodín
Kód:  NCB051c Produktové číslo:  8594182423150 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Niceboy HIVE E2 zelené

Dizajnové bluetooth slúchadlá Niceboy HIVE E2 ponúkajú vynikajúci zvuk pri vysokom používateľskom komforte. Kvalitu a stabilitu zvuku zaisťujú kvalitné komponenty a použitá technológia prenosu bluetooth 4.2. Batéria potom poskytuje dostatok energie až na 8 hodín prehrávania. Nechýba jednoduché ovládanie integrované priamo na slúchadlách, vďaka ktorému môžete ľahko prechádzať medzi skladbami alebo upravovať hlasitosť. Slúchadlá Niceboy HIVE E2 disponujú zabudovaným mikrofónom, ktorý umožňuje jednoducho vybavovať telefónne hovory formou hands-free.

Prečo práve Niceboy HIVE E2?

  • Spoľahlivá technológia prenosu bluetooth 4.2
  • Integrovaná batéria s výdržou až 8 hodín
  • Vďaka zabudovanému mikrofónu ľahko vybavíte hands-free hovory
  • Veľmi príjemné materiály a nadstavce pre prispôsobenie slúchadiel na mieru
  • Ovládanie priamo na slúchadlách
  • Multipoint pripojenie k dvom zariadeniam

Bezdrôtové slúchadlá s dlhou výdržou

Slúchadlá sú naším spoločníkom počas celého dňa a preto od nich vyžadujeme predovšetkým dostatočnú výdrž. Z toho dôvodu sú Niceboy HIVE E2 osadené batériou s vysokou výdržou, s ktorou si užijete až 8 hodín obľúbenej hudby. Vyššiu výdrž podporuje aj moderné bluetooth rozhranie vo verzii 4.2, zaisťujúce nižšiu spotrebu energie oproti nižším verziám. Pohodlné a všade dostupné nabíjanie potom zabezpečí USB kábel.

Niceboy HIVE E2 má kvalitný zvuk a moderné technológie

Použitie kvalitného čipsetu a ďalších moderných technológií pri slúchadlách Niceboy HIVE E2 je zárukou kryštalicky čistého a zároveň hutného zvuku. Kvalitu počúvania podporuje aj použitie moderného prenosu bluetooth 4.2, ktoré zaisťuje stabilné spojenie do vzdialenosti až 10 metrov. Slúchadlá Niceboy HIVE E2 majú v sebe zabudovaný mikrofón na vybavovanie telefónnych hovorov formou hands-free. Slúchadlá ponúkajú možnosť multipoint pripojenia k dvom zariadeniam, takže môžete napríklad využívať telefónne funkcie na jednom zariadení a s druhým zariadením počúvať hudbu.

Maximálne pohodlie pri nosení slúchadiel

Slúchadlá Niceboy HIVE E2 sú určené na celodenné nosenie a preto boli vyrobené z ľahkých a príjemných materiálov. Pohodlie ešte zvyšujú pribalené nadstavce a vankúšiky rôznych veľkostí, takže si slúchadlá prispôsobíte priamo na svoju mieru. Dĺžku kábla si ľahko upravujete praktickým rýchloupínačom. Niceboy HIVE E2 sú navyše vybavené magnetickými koncovkami slúchadiel, ktorými slúchadlá k sebe ľahko zopnete a nosíte bezpečne na krku aj v okamihu, keď práve nepočúvate hudbu. So slúchadlami Niceboy HIVE E2 už navyše nebudete musieť neustále vyťahovať telefón.

Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v balení jsem nenašel pravý malý polštářek místo malého mám pouze dva velké. Mám je reklamovat?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Když sluchátka sparuju přes bluetooth. Jestli se dají použít ak anténa pro rádio v mobilu. Děkuji

Dobrý den. Funguje ovládání i na telefonech s WM10? Konkrétně Microsoft Lumia 950XL DS.

budou mi sedět do uší? děkuji

Diskusia a poradňa k Niceboy HIVE E2 zelené
Príslušenstvo pre Niceboy HIVE E2 zelené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy HIVE E2 zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy HIVE E2 grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy HIVE E2 grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy HIVE E2 zöld.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií