Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Samsung cashback

Niceboy ORYX X310 Ghost Console

Zobraziť katalóg
Niceboy ORYX X310 Ghost Console
4,1 26 hodnotení
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, pre PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series a Nintendo Switch, herný režim, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 116 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 50 mm, kábel 2.2 m
Kód:  NCB080a1a4 Produktové číslo:  oryx-x-310-ghost Stránky výrobcu

Niceboy ORYX X310 Ghost Console

Gradient selector

audio

video

smart

gaming

konferencia

Niceboy

Herné slúchadlá

Niceboy ORYX X310 Ghost Console

Niceboy ORYX X310 Ghost Console sú kvalitné herné slúchadlá, ktoré používateľovi poskytnú pri hraní absolútnu slobodu. Vďaka káblu s koncovkami 3,5 mm jack možno slúchadlá bez problémov využiť s rôznymi hernými platformami. Herné slúchadlá Niceboy ORYX X310 Ghost Console disponujú kvalitnou konštrukciou, vďaka ktorej sú veľmi odolné a maximálne spoľahlivé. K  dispozícii je tiež nastaviteľný mikrofón so smerovým snímaním zvuku, ktorý možno jednoducho umiestniť podľa potreby. Špičkový zvuk spolu s pohodlnými náušníkmi robí zo slúchadiel Niceboy ORYX X310 Ghost Console ideálneho spoločníka pre dlhé herné maratóny.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Odolný hlavový most a mäkké náušníky pre maximálne pohodlie

Herné slúchadlá s mikrofónom Niceboy ORYX X310 Ghost Console ponúkajú aj ľahký a odolný hlavový most s mäkkými náušníkmi. Vďaka tomu sú maximálne pohodlné aj pri dlhom nosení, takže sa skvele hodia na použitie pri dlhých herných maratónoch. Uzavretý tvar náušníkov dokonale potláča okolitý zvuk a pri nosení netlačí. 

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Hráčske slúchadlá so širokou konektivitou s 3,5 mm jackmi

Hráčske slúchadlá Niceboy ORYX X310 Ghost Console sú vybavené 3,5 mm jack konektormi, takže ich možno bez problémov využiť s rôznymi platformami. Skvele sa hodia na použitie s  hernými konzolami, počítačmi aj mobilmi. V prípade potreby možno navyše využiť redukciu pre jeden štvorpólový 3,5 mm jack konektor.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Slúchadlá herné Niceboy s kvalitnými meničmi

Vďaka extra veľkým 50 mm meničom slúchadlá herné Niceboy ORYX X310 Ghost Console poskytujú silný a mohutný zvuk. Spolu s ďalšími vysoko kvalitnými komponentmi vás slúchadlá okamžite vtiahnu do deja, takže získate špičkový herný zážitok.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Ovládanie slúchadiel na kábli

Pre jednoduchú a rýchlu zmenu nastavenia sú herné slúchadlá Niceboy ORYX X310 Ghost Console vybavené praktickým ovládaním na kábli. Môžete tak jednoducho meniť hlasitosť, prepínať skladby aj meniť podsvietenie bez toho, aby ste museli ovládanie hľadať na klávesnici či v počítači.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Robustná a odolná konštrukcia slúchadiel cez hlavu Niceboy ORYX

Vďaka odolnej duralovej konštrukcii je hlavový most slúchadiel cez hlavu Niceboy ORYX X310 Ghost Console veľmi odolný a spoľahlivý. Pohodlnú manipuláciu so slúchadlami zaistí opletený kábel v dĺžke 2,2 m. Náhlavné slúchadlá disponujú taktiež LED podsvietením, ktoré je možné nastaviť presne podľa vašich predstáv.

Video changer

Vložte iba ID videa napr. t1DueZkQc1I

Zmeniť video

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
2,2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Herný režim, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Oddelený 3,5 mm Jack na mikrofón Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
116 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
50 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
325 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series, Nintendo Switch Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den,chci se optat jestli mají tyto sluchátka prostorový zvuk

Dobrý den mám sluchátka na ps5 pokud se ale dotknu kabelu tak prská zvuk

Chtel bych si je koupit protoze chci hrát s kamarády hry proto se chci zeptat jestli ten mikrofon funguje Dobre Treba na hrani fortnitu

Chcela by som sa spýtať ako sa dá cez ovládanie na kábli stlmiť mikrofón? Pretože svetielko zhasne ale nestlmí sa.

Dobrý den Chtěl bych se zeptat jestli mi bude fungovat mikrofon na xboxu one x. Hlavně chci aby mi fungoval když bych natáčel na xboxu a chci aby tam byl slyšet zvuk ze hry i moje komentování. Předem děkuji za odpověď

Chtěl bych se poptat jak je to s podporou prostorového 7.1 při používání sluchátek na konzoli Xbox ONE, fungují nebo pouze fungují jako stereo? U jiných sluchátek píší že prostorový zvuk 7.1 pouze po připojení do PC.

Jak to může být pro ps4 když to má 2 kabely na mikrofon a zvuk

Dobrý deň, mal by som si asi záujem objednať tieto slúchadla. Prvýkrát by som chcel kúpiť takéto herné slúchadla, ale nie som si istý či sú vhodné pre môj ntb. Chcem sa uistiť a opýtať sa len na koncovky kábla, ktorými sa slúchadla pripájajú. Načo slúži usb prípojka? (Len na podsvietenie?) A keď mám jeden vstup na jack na ntb či si viem pripojiť aj slúchadla aj mikrofón, keď na kabli su 2 jacky (asi jeden je na slúchadla a jeden na mikrofón) či na to slúži ta redukcia, ktorá je asi vložená v balení, aby som vedel pripojiť aj mikrofón aj slúchadla cez jeden vstup na ntb. Prípadne či vo veľkej pravdepodobnosti by mi mala fungovať redukcia mikrofónu a slúchadiel na jednu koncovku, tak aby na ntb šiel aj zvuk zo slúchadiel aj fungoval mikrofón. Vopred ďakujem za skorú odpoveď

Diskusia a poradňa k Niceboy ORYX X310 Ghost Console
Príslušenstvo pre Niceboy ORYX X310 Ghost Console Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy ORYX X310 Ghost Console. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy ORYX X310 Ghost Console.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií