AD homeoffice PET

Niceboy ORYX X410 Epic

Zobraziť katalóg
Niceboy ORYX X410 Epic
2,1 17 hodnotení
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, USB-A, k PC, herný režim, priestorový zvuk 7.1, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 18–20000 Hz, citlivosť 117 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 50 mm, kábel 2,1 m
Kód:  NCB080a1a6 Produktové číslo:  oryx-x410-epic Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Niceboy ORYX X410 Epic

Gradient selector

audio

video

smart

gaming

konferencia

Niceboy

Herné slúchadlá

Niceboy ORYX X410 Epic

Herné slúchadlá Niceboy ORYX X410 Epic vám poskytnú vysoko kvalitný priestorový zvuk 7.1 pre dokonalý zážitok z hry či na sledovanie filmov. K dispozícii je odnímateľný mikrofón na čistý prenos hlasu bez nepríjemného šumu, vďaka ktorému vás spojenci začujú čisto a jasne. Herné slúchadlá s mikrofónom Niceboy ORYX X410 Epic sú vybavené aj kvalitným opleteným káblom s ovládačom, ktorým možno meniť hlasitosť, podsvietenie aj prepínať skladby. Nízka hmotnosť a vysoká odolnosť slúchadiel je zaistená hlavovým mostom s duralovou konštrukciou. Štýlové LED podsvietenie len podčiarkuje elegantný vzhľad slúchadiel.

Niceboy ORYX X410 Epic

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Hráčske slúchadlá Niceboy ORYX X410 Epic skvele sedia

Vďaka uzavretým koženým náušníkom s precízne vyváženým prítlakom hráčske slúchadlá Niceboy tlmia okolité zvuky. Tieto náušníky vám zaistia dokonalý komfort aj pri dlhom hraní. S hráčskymi slúchadlami Niceboy ORYX X410 Epic sa budete môcť maximálne sústrediť na svoju hru a nebudete rušení okolitými zvukmi. 

Niceboy ORYX X410 Epic

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Niceboy ORYX X410 Epic

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Niceboy ORYX X410 Epic slúchadlá herné možno ovládať aj v zápale bitky

Niceboy ORYX X410 Epic slúchadlá herné majú pohodlné a intuitívne ovládanie.  To je zaručené praktickým ovládačom, prostredníctvom ktorého je možné jednoducho meniť hlasitosť zvuku či podsvietenia, stlmiť mikrofón aj prepínať jednotlivé skladby. Všetko tak v priebehu pár chvíľ ľahko nastavíte ovládačom na kábli slúchadiel a nemusíte zbytočne opúšťať rozohranú hru či poľaviť v pozornosti.

Niceboy ORYX X410 Epic

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Skvelý odnímateľný mikrofón

Herné slúchadlá cez hlavu s Niceboy ORYX X410 Epic disponujú vysoko kvalitným odnímateľným mikrofónom. Ten vám poskytne maximálne čistý prenos hlasu bez nepríjemného šumu. Vďaka tomu vás ostatní hráči začujú veľmi jasne a bez problému sa dohovoríte na ideálnej stratégii. V prípadoch, keď mikrofón nepotrebujete na hranie, ho možno bez problémov odňať a vychutnať si napríklad pohodlné sledovanie filmov.

Niceboy ORYX X410 Epic

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kvalitný priestorový zvuk 7.1 herných slúchadiel Niceboy

Vďaka priestorovému zvuku 7.1 získate s hernými slúchadlami Niceboy ORYX X410 Epic dokonalý prehľad o všetkom, čo sa okolo vás deje. Budete vždy presne vedieť, odkiaľ sa blížia nepriatelia či spojenci, ale neunikne vám ani zvuk vzdialenej streľby a výbuchov. Široký zvukový rozsah, dynamika a vysoká kvalita zvuku herných slúchadiel Niceboy je zaručená 50 mm meničmi.

Niceboy ORYX X410 Epic

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Duralová odolná konštrukcia

Mušle herných slúchadiel Niceboy ORYX X410 Epic sú spojené kvalitným hlavovým mostom s odolnou duralovou konštrukciou. K dispozícii je taktiež precízne spracovaný opletený kábel, ktorého vyhotovenie mu prepožičiava maximálnu odolnosť a spoľahlivosť.

Video changer

Vložte iba ID videa napr. t1DueZkQc1I

Zmeniť video

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
USB Type-A Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
USB Type-A Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
2,1 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
18 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
117 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
50 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Sklápací Hotovo!
Frekvencia od
50 Hz Hotovo!
Frekvencia do
15 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
-54 dB Hotovo!
Funkcie
Odnímateľný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
300 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel
2 (stereo) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den dal by se koupit pouze mikrofon od sluchatek?

Dobrý den, budou fungovat i na linuxu ? :) díky

Dobrý deň, už som raz reklamoval tieto slúchadlá s prasknutým hlavovým mostom, chcem sa spýtať keby mi to praskne znova dajú sa používať alebo sa to rozpadne alebo čo sa tomu vôbec stane? (Bude sa to dať používať? Dá sa to zreklamovat aj druhý krát?)

Dobrý deň, po 20dnoch používania týchto slúchadiel mi horný most praskol teda tá plastová horná časť, mám otázku že či sa to dá zreklamovat a že či je pod tým plastovým plášťom ešte niečo čo by držadlo R a L slúchadlo lebo na hlavnej stránke je napísané že konštrukcia z duralu tak si chcem overiť či pod tým mojím prasknutým plastom je ešte niečo čo by ich držalo po kope, prosim vás veľmi o odpoveď:)

Dali by sa prosím použiť na PS3? Za odpoveď vopred ďakujem.

Dobrý den, nevíte jak udělat aby sluchátka nesvítila při vypnutém PC? Žádný software jsem k tomuto modelu nedohledal ani na stránkách výrobce. Děkuji

Diskusia a poradňa k Niceboy ORYX X410 Epic
Príslušenstvo pre Niceboy ORYX X410 Epic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy ORYX X410 Epic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy ORYX X410 Epic.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií