Vyhraj lístky na EURO 2024

Niceboy Pilot Q1

Zobraziť katalóg
Niceboy Pilot Q1
4,2 31 hodnotení
Kamera do auta – rozlíšenie Full HD (1920×1080), 3 " LCD, uhol záberu 140°, nahrávanie v slučke, microSD
Kód:  NCB013m Produktové číslo:  8594182423587 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Niceboy Pilot Q1



Kľúčové vlastnosti kamery do auta Niceboy Pilot Q1

  • Palubná kamera Niceboy PILOT Q1
  • Rozlíšenie Full HD 1080i
  • Technológia WDR
  • Parkovací mód, detekcia pohybu a ďalšie užitočné funkcie
  • G-senzor na ochranu nahrávky v prípade nehody
  • Veľký 3-palcový LCD displej
  • Rýchla každodenná inštalácia
  • Až 32 GB pamäťová karta (nie je súčasťou balenia)


PILOT Q1 – kamera pre každého vodiča

Záznamová kamera Niceboy PILOT Q1 nájde uplatnenie vo vozidle akéhokoľvek vodiča. Vyhotovuje skvelé zábery v interpolovanom Full HD so slušným uhlom záberu 140 stupňov. Ak si chcete pozrieť detaily veľmi tienistých alebo naopak veľmi svetlých miest, určite vás poteší prítomnosť technológie WDR. Kamera sa pýši kompaktným dizajnom, veľkým a prehľadným 3" displejom (s možnosťou úplného vypnutia alebo aktiváciou šetriča) a jednoduchého a hlavne prehľadného menu. Záznamová kamera Niceboy PILOT Q1 zároveň oplýva radom funkcií – G-Senzor, detekcia pohybu, parkovací mód ai. Stane sa tak ideálnym parťákom každého vodiča.


Skvelý obraz vo Full HD

Kamera Niceboy PILOT Q1 vyhotovuje zábery vo Full HD. Toto rozlíšenie vám zaručí perfektné zachytenie všetkých potrebných detailov, akými môžu byť dopravné značky, tváre vodičov a ŠPZ vozidiel. K ešte lepšej kvalite záberov pomáha skvelé spracovanie s kvalitnými komponentmi. Celosklenená optika umožňuje 140° uhol záberu. Výsledný obraz si môžete prezrieť na 3" displeji. V noci určite oceníte možnosť vypnutia displeja, takže vás nič nebude rozptyľovať.


Veľa užitočných funkcií

Záznamová kamera Niceboy PILOT Q1 sa automaticky vypne alebo zapne po zistení nabíjania alebo jeho ukončenia. Vďaka funkcii „Detekcia pohybu“ sa kamera sama aktivuje po zistení pohybu pred sebou, môžete tak predísť rôznym nepríjemnostiam. Ďalšou užitočnou funkciou je „Parkovací mód“, ktorý okamžite po náraze do vozidla spustí nahrávanie.



Ochrana proti prepísaniu vďaka G-senzoru

Súčasťou výbavy kamery Niceboy PILOT Q1 je samozrejme aj citlivý G-senzor, ktorý dokáže rozlíšiť náhlu zmenu pohybu či otras alebo náraz a túto sekvenciu potom uzamknúť pred nechceným premazaním. Autokamera tiež disponuje funkciou nahrávania v slučke. Teda po zaplnení karty bude postupne dochádzať k premazávaniu neuzamknutých záberov na nové. Kamera tak neustále nahráva sama a vy sa nemusíte starať o priebežné premazávanie (môžete použiť kartu s kapacitou až 32 GB – nie je súčasťou balenia).


Jednoduchá inštalácia a používanie

Autokamera Niceboy PILOT Q1 disponuje veľmi kompaktnými rozmermi, ktoré nijako neobmedzujú zorné pole vodiča. Súčasťou balenia je prísavný držiak, slúžiaci na pripevnenie na sklo akéhokoľvek vozidla a následnému umiestneniu autokamery. Manipulácia s kamerou bude potom hračka. K záznamovej kamere PILOT Q1 zároveň dostanete autonabíjačku do zapaľovania a napájací kábel s dĺžkou 3 metre.


Obsah balenia kamery Niceboy PILOT Q1

  • Autokamera Niceboy PILOT Q1
  • Nabíjací USB kábel
  • Nabíjačka do auta
  • Prísavný držiak
  • Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!
Obsah balenia
Používateľská príručka, USB kábel, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!
Podporované formáty
JPEG Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, USB kábel, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty
JPEG Hotovo!
Podporované video formáty
AVI, H.264 Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
32 GB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
67 g Hotovo!
Šírka
8,7 cm Hotovo!
Výška
5 cm Hotovo!
Hĺbka
1 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
140 ° Hotovo!
Rozlíšenie snímača
12 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
3" Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920×1080) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Kamera má na sebe aky port na nabíjanie? Je to klasické Micronabijanie reso kábel ktorý je do kamery záporný má na druhom konci USB? ďakujem. :)

Dobrý den,má tato kamera funkci hlídání proti poškození zaparkovaného auta?Jak natáčí v noci?Děkuji

Dobrý deň , je možne vypnut mikrofon na tejto kamere ? ak ho vobec teda ma

Dobrý den, dle návodu mám nastavenu smyčku, avšak po zaplnění karty hlásí "plná karta" místo aby začala přehrávat stará videa. Co s tím? :-)

Dobry den. Funguje kamera bez zapojení do napájení? Respektive jestli se dá nabít? Děkuji

Dobrý den, kameru jsme dnes připojili, funguje, ale po stisku tlačítka menu se nic neděje. Nevíte, v čem může být zádrhel?

Dobrý den,chci se zeptat zda se tato kamera dá použít i mimo auto se zapojení např. do powerbanky,a jak dlouho by natáčela a jak dobře ve tmě. Děkuji.

Dobrý sen, s výrobkem jsem spokojen, Jenom nevím co děat -při nastartování se mi stále objevuje nápis - nízká kapacita baterie. A to jsem jel již 2x vzdálenost větší než 200 km a kamera se nedobila. Prosím poraďte mi. Děkuji Skok

ma ta kamera CZ menu ???

Dobrý deň, prestal mi fungovať nabijaci kábel do auta. Zapalovač je v poriadku. Dá sa prosím vás kúpiť kábel samostatne? alebo funguje kamera aj s nabijacim káblom od inej značky? ďakujem.

123...
Diskusia a poradňa k Niceboy Pilot Q1
Príslušenstvo pre Niceboy Pilot Q1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy PILOT Q1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy Pilot Q1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy Pilot Q1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy PILOT Q1.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií