PET Aplikace

Niceboy Q5

Zobraziť katalóg
Niceboy Q5
3,8 5 hodnotení
Kamera do auta 1920x1080 30fps, vstavaný fotoaparát, 2.7“ displej, širokouhlý 170° objektív, G-senzor, nočný režim, detekcia pohybu, nahrávanie v slučke, zamykanie súborov proti prepísaniu, microSD karta až 64GB, batéria Li-Pol 240 mAh, české menu
Kód:  NCB013q Produktové číslo:  8594182422900 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Niceboy Q5

Niceboy Q5 je kamera do automobilu, odkiaľ zaznamená skvele viditeľné Full HD video. Kamera sa pýši snímačom Sony IMX323 a výkonným procesorom, aby dokázala detailne nahrávať aj rýchlo prebiehajúce deje. Veľkou prednosťou palubnej kamery Niceboy Q5 je tiež 2,7" veľký displej a jednoduchá inštalácia dodaným príslušenstvom.

Kľúčové vlastnosti kamery do auta Niceboy Q5

  • Kvalitný Full HD video za všetkých podmienok
  • 2,7" veľký, prehledný displej
  • Úžasná viditeľnosť (170° uhol, systém nočného snímania)
  • Nahrávanie v slučke, fotoaparát
  • G-Senzor reagujúci na nárazy

Doplňujúce informácie:

Balenie:
Autokamera
USB nabíjací kábel
Nabíjačka do auta
Prísavný držiak
Manuál v CZ

Parametre a špecifikácia

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Manuál, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
90 g Hotovo!
Šírka
15 cm Hotovo!
Výška
9 cm Hotovo!
Hĺbka
4 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
170 ° Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Kapacita batérie
240 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám stále napětí v zapalovači, přesto mi kamera po zastavení po nějaké době vypne (světlo na konektoru ale stále svítí), co je ale horší po opětovném nastartování kamera už znovu nezapne a nenahrává, čím to může být.

dobrý den, rozhoduji se mezi Niceboy pilot Q5/Q3 a Navitel R600. Může někdo pomoci doporučit kterou kameru? Děkuji

Mám kameru q5 .Jak ji zapnu na detekci pohibu musí být pod proudem a to pořed svítí displej. Děkuji za odpověd

Dobrý den, mám doplňující informace k té autokameře co jsem psal včera , podotýkám že tam mám vloženou kartu 32GB (10) a že mi to někdy nahrává a někdy nenahrává . To si dělá samo jak chce , jenom ať jste v obraze.

Dobrý den , koupil jsem si tuto autokameru Niceboy Q5 . Jsem s ni velice spokojený až na to , že při spuštění v autě se zobrazí obraz a hned mi to napíše " prosim vložte kartu ' a obraz funguje , ale nenahrává .... Někdy to nahrává a někdy ne , tak nevím v čem je problém ..... Díky Vám za odpověď.

Dobrý den,jde kamera připojit na 24v do nákladního auta? Děkuji

Dobry den, po zakoupeni Pilot Q5 jsem mel problem s microSD kartou..musela byt formatovana vyhradne v kamere, jinak ji kamera nenacetla. Opacny problem nastal p opripojeni microSD do PC kvuli stazeni videi, to naopak windows hlasi ze se musi nejdrive karta naformatovat, cili neni dostupna. Jak si s tim poradit? Dekuji

dobrý den, jak je to s nabíjením? Při dobité baterii - jak dlouho vydrží nahrávání? jde mi o to, zda musím mít stále kabel od kamery připojený v autě? s tím souvisí i dotaz, jak proběhne zapnutí kamery při startu ?- souvisí s tím připojení na kabel? děkuji

Dobrý den,kamera musí být při nahrávání trvale napájena? Děkuji Hana Jozová

Myslím že by bylo u tohoto produktu fér uvádět zásadní fakt, že nemá žádný spořič obrazovky, žádné nastavení jasu ani zvuku, pouze lze vypnout tóny kláves. Displej svítí pořád, což je zejména v noci velký problém, ale považuji to za nebezpečné i přes den, prostě to ruší pozornost a možná i zatěžuje baterii. Jediné řešení je ukrýt ji za zrcátko a nebo přelepit displej. Tj. používat pouze jako černou skříňku, ale pro tento účel dobře poslouží i produkty za zlomek ceny.

12
Diskusia a poradňa k Niceboy Q5
Príslušenstvo pre Niceboy Q5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy PILOT Q5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy Q5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy Q5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy Pilot Q5.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií