AD homeoffice AD homeoffice

Niceboy SOUNDtube čierny

Zobraziť katalóg
Niceboy SOUNDtube čierny
Bluetooth reproduktor – prenosný, 10W, Bluetooth 4.0, slot pre microSD, reproduktor 45mm, citlivosť>90dB, frekvenčný rozsah 90-20kHz, hands-free vybavovanie telefónnych hovorov, FM rádio, AUX-IN, zvýšená odolnosť voči prachu a vode IPX4, batéria 2200mAh, výdrž 7-9 hodín prehrávania
Kód:  NCB042b1 Produktové číslo:  8594182423372 Stránky výrobcu

Niceboy SOUNDtube čierny



Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora Niceboy SOUNDtube

  • Prenosný bluetooth (bezdrôtový) reproduktor
  • Vodo a prachu odolný vďaka krytiu IPX4
  • Hudba z microSD karty, mobilu alebo rádia
  • Reproduktor a PowerBank v jednom
  • Výdrž až 9 hodín
  • Hands-free vybavovanie hovorov
  • Možnosť spojenia aj cez audio kábel

Reproduktor Niceboy SOUNDtube, ktorý nájde uplatnenie kdekoľvek

Niceboy SOUNDtube je bezdrôtový Bluetooth reproduktor, ktorý Vás vďaka svojej odolnosti, výdržou a kvalite môže sprevádzať kamkoľvek. Bez problémov bude prehrávať hudbu z vášho zariadenia, alebo z vloženej microSD karty. Pokiaľ máte radi bežné rádio stanice, tak si tiež prídete na svoje, pretože reproduktor v sebe má aj vstavané rádio. Veľkým benefitom Bluetooth reproduktora SOUNDtube je aj to, že Vám môže v prípade potreby poslúžiť ako PowerBank.


Reproduktor Niceboy SOUNDtube so skvelým zvukom

Bezdrôtový reproduktor je vyrobený z kvalitných komponentov a s dôrazom na kvalitný a plný zvuk. Pri jeho počúvaní by ste ťažko uverili, že má tak kompaktné rozmery. Zabudované reproduktory majú výkon 10 W, takže sa bude vynímať na kadejaké párty.


Reproduktor Niceboy SOUNDtube nabitý funkciami

Reproduktor Niceboy SOUNDtube toho má v sebe oveľa viac ako prehrávanie hudby prostredníctvom Bluetooth. Môžete doň vložiť microSD kartu alebo prepojiť s iným zariadením káblom. V prípade potreby môžete reproduktor použiť aj ako handsfree, a to vďaka zabudovanému mikrofónu. Ak máte radi dobrodružstvo, tak bude tento reproduktor práve pre Vás. Niceboy SOUNDtube je vybavený vodoodolným a prachotesným krytím IPX4.



Batéria & funkcie powerbanky

Bluetooth reproduktor SOUNDtube disponuje vysokokapacitnou batériou s hodnotou 2 200 mAh, a tak sa môžete spoľahnúť, že mu nedôjde šťava uprostred párty. Vďaka tejto batérii vydrží prehrávať hudbu až po dobu 7-9 hodín. V prípade najvyššej núdze môžete SOUNDtube použiť aj ako PowerBank a dobiť tak napríklad svoj mobilný telefón.


Bluetooth 4.0

Pre čo najväčší komfort z počúvania je reproduktor SOUNDtube vybavený technológiou Bluetooth 4.0. Takže nebude mať problém sa spojiť s akýmkoľvek zariadením, ktoré túto technológiu tiež podporuje. Bluetooth reproduktor Niceboy SOUNDtube ponúkne bezdrôtové počúvanie hudby až do vzdialenosti 10 metrov.


Prehrávanie z microSD & AUX

Bluetooth reproduktor Vám prehrá hudbu nielen z vášho zariadenia s technológiou Bluetooth, ale môžete použiť aj microSD kartu alebo pripojiť ďalšie zariadenia (napr. MP3 prehrávač) vďaka zabudovanému AUX portu (Line-in).


Obsah balenia Niceboy SOUNDtube

  • Bluetooth (bezdrôtový) reproduktor Niceboy SOUNDtube
  • Viacjazyčný návod na obsluhu
  • Nabíjací microUSB kábel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžu se zeptat proč když s reproduktorem Niceboy SOUNDtube začnu párovat přes bluetooth iphone 6 tak to hlásí error? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, můžu se zeptat kolik má reproduktor Niceboy SOUNDtube decibelů? Předem děkuji za odpověď.

Proč se můj reproduktor sám vypíná? Zajímala by mě příčina

Diskusia a poradňa k Niceboy SOUNDtube čierny
Príslušenstvo pre Niceboy SOUNDtube čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy SOUNDtube černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy SOUNDtube schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy SOUNDtube schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy SOUNDtube fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií