AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Niceboy VEGA+ REMOTE

Zobraziť katalóg
Niceboy VEGA+ REMOTE
5 1 hodnotení
Digitálna kamera akčná, Full HD 1920x1080 / 30fps, 12Mpx fotografie, 2" LCD displej, uhol záberu 170°, vodotesná s puzdrom do 30 metrov, cyklické natáčanie, WiFi, microSD s kapacitou až 32GB, batéria 900mAh, diaľkové ovládanie, bohaté príslušenstvo
Kód:  NCB001b1 Produktové číslo:  8594182422757 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Niceboy VEGA+ REMOTE

Natočte jedinečné športové a outdoorové zážitky, ako je lyžovanie, plávanie, potápanie, skok padákom a iné adrenalínové akcie. VEGA + to zvládne vo Full HD kvalite (1 080 p pri 30 fps). Vďaka objektívu s efektom takzvaného rybieho oka vidí v uhle 170°, takže nič, čo je pred objektívom, nemôže uniknúť zvečneniu. Kameru dostanete s bohatým príslušenstvom, medzi ktorým nájdete aj praktické diaľkové ovládanie, vodotesné puzdro, držiak na bicykel alebo úchytky na helmu. Dodávaná batéria umožní na jedno nabitie natočiť až 80 minút videa.

Kľúčové vlastnosti

  • Akčná videokamera za skvelú cenu
  • Full HD video (1 080 p @ 30 fps)
  • Zhotovuje až 12 Mpx fotografie
  • 170° zábery rybieho oka
  • Úsporný kodek H.264
  • Vstavaný 2" LCD
  • Vodotesné puzdro do 30 m
  • Ovládanie a zdieľanie cez WiFi
  • Dodávaná s držiakmi a diaľkovým ovládaním

Praktická WiFi

Niceboy VEGA+ REMOTE sa chváli vstavaným WiFi modulom. Vďaka nemu môžete diaľkovo pozorovať snímanú scénu, ovládať spúšť fotoaparátu alebo zapínanie a vypínanie natáčania. V aplikácii si môžete prehliadnuť už zhotovené fotografie, nahrané videá alebo nastavíte parametre kamery. So schopnosťou cyklického natáčania kamera automaticky prepisuje uchované záznamy, čo z nej robí skvelého pomocníka do auta, ktorý funguje ako čierna skrinka. 

Pripravená do rôznych situácií

Nie je potrebné dokupovať drahé príslušenstvo. Kamera je dodávaná s bohatým príslušenstvom. Nájdete medzi ním vodotesný kryt pre natáčanie až 30 metrov pod vodnou hladinou, držiak na bicykel, úchytky na helmy či prilby a veľa ďalších. Kameru je možné použiť aj ako čiernu skrinku auta. Cyklické natáčanie automaticky prepíše staré záznamy.

Dodávané príslušenstvo:

Vodotesný obal (pripojiteľný k ďalšiemu príslušenstvu)
Otvorený držiak (pripojiteľný k ďalšiemu príslušenstvu)
Nabíjací kábel
Úchytky na riadidlá
Batérie
Nalepovacia úchytka (napríklad na helmu)
Redukcia na 1/4 závit
4 popruhy na prichytenie

Sada úchytiek na pripojenie obalu a držiaka k ďalšiemu príslušenstvu.
Diaľkové ovládanie (balenie obsahuje samostatný návod pre diaľkový ovládač).

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je kamera kompatibilní s příslušenstvím k gopro

Nekupovat...to je smejd vsech smejdu....Koupil jsem ho pred odjezdem na Ukrajinu...Chtel jsem vzdycky blejsknout z helmy zajimave momentky....Tak asi takhle..i v tom nejuspornejsim rezimu ten smejd vydrzel jen hodinu byt aktivni...nemyslim natacet,ale byt ve stand-by rezimu a cekat na povel z DO...parada....takze uz todle zjisteni bylo skvely...Kamerku jsem vyzvedl v Opave a sprovoznil druhy den v Polsku cca 300km od Cr..Finalni dorazka byla,ze se po 3tim nabiti uvolnil konektor v kamere a nesla kloudne nabit...po 4 pripojeni cely konektor zmizel v kamere...Lidi to je takovej srac..Kaslu na to ze to muze bejt vadnej kus...Uz jen ta pohotovostni doba je mizerna..Vzteky sem na ni chtel slapnout(mam pojisteni),ale to by k tomu vyrobce prisel lacino,kdyz by to vytopila pojistovna...Sem zvedavy,jak se k tomu vyrobce(dodavatel do cr)postavi...To sem pak hned napisu a kbyby to tu nebylo zverejneno,tak to placnu na Heureku

Diskusia a poradňa k Niceboy VEGA+ REMOTE
Príslušenstvo pre Niceboy VEGA+ REMOTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy VEGA+ REMOTE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy VEGA + REMOTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy VEGA + REMOTE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy VEGA + REMOTE.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií