AD elektro AD elektro

Nikon 1 AW1 Adventure Kit Black

Zobraziť katalóg
Nikon 1 AW1 Adventure Kit Black
Digitálny fotoaparát CMOS 14 Mpx, 3.0 "LCD, SD/SDHC/SDXC, Full HD video (1080p), Li-Ion EN-EL20, USB, mini HDMI, vstavaný blesk, vodotesný do 15m, nárazuvzdorný z výšky až 2m, mrazuvzdorný do -10 ° C
Kód:  OI289f2 Produktové číslo:  VVA201K003 Stránky výrobcu

Nikon 1 AW1 Adventure Kit Black

Digitálny fotoaparát pre fotografov náročné na čistotu a realistickosť snímku, ktorý najviac zaujme jedinca operujúci v outdoorových podmienkach, kde sa zavďačí radom funkcií. Fotoaparát sa vyznačuje odolným telom s tvarovaním a rozmiestnením prvku tak, aby ste dokázali využiť funkcie v celom rozsahu aj s nasadenými rukavicami. Je u neho zaručená vodotesnosť do hĺbky 15 metrov, vydrží pád z výšky až 2 metrov a spoľahlivo funguje aj v mrazoch (Až -10 ° C). Samozrejmosťou je aj dokonalé utesnenie tela proti prachu či piesku. Fotoaparát je chránený proti klimatickým vplyvom a nehodám na lyžiarskych svahoch. Osvedčí sa pri vode aj na dobrodružnom safari.

Vysoko citlivý obrazový snímač CMOS s technológiou priameho osvetlenia fotodiód poskytuje vyššiu svetelnú účinnosť , Lepšiu citlivosť a zníženú úroveň šumu pre vynikajúce snímky v ľubovoľnom osvetlení. V kombinácii so špeciálnymi režimy pre nízku hladinu osvetlenia zaručuje mimoriadne výsledky pri fotografovaní na priamom slnku, v noci aj pod vodnou hladinou . Rovnako dobre vie nahrávať Full HD video so stereo zvukom. Počas záznamu máte k dispozícii optický zoom a automatické zaostrovanie , Ktorý vás podrží pri zmene snímanie z krátkej na väčšiu vzdialenosť aj obrátene. K dispozícii je tiež možnosť spomaleného a zrýchleného záznamu videa s využitím snímacích frekvenciou 15 až 120 obr/s .

Prístroj automaticky predchádza vzniku rozmazaných snímok pomocou štyroch rôznych systémov. Hybridný redukcia vibrácií (Optická redukcia vibrácií a redukcia pohybovej neostrosti) potláča účinky chvenia fotoaparátu. Citlivosť ISO (až 6400) znižuje riziko rozmazania snímok pri fotografovaní rýchlo sa pohybujúcich objektov a pri fotografovaní za zlých svetelných podmienok. Funkcia výberu najlepšieho snímku (BSS) automaticky volí najostrejšiu snímku zo série až 10 vyhotovených snímok. S elektronickou uzávierkou k tomu poskytuje extra krátke expozičné časy . Nadštandardné funkcie zahŕňajú barometer pre meranie výšky i hĺbky pod vodou a GPS/GLONASS navigáciu s kompasom. Zaznamenajte presnú polohu urobených snímok a pozrite si v počítači trasu, ktorú ste uskutočnili.

Doplňujúce informácie:

Objektív:
Dodávaný: AW 11-27,5 mm
Upevňovacie bajonet: vodotesný bajonet Nikon 1

Efektívne obrazový uhol:
Ekvivalent objektívu s cca 2,7 násobnou ohniskovou vzdialenosťou na kinofilmovom fotoaparátu alebo fotoaparátu formátu FX

Metódy merania expozície:
Meranie Matrix
Integrálne meranie so zdôrazneným stredom: meria sa kruhová plocha s priemerom 4,5 mm uprostred obrazu
Bodové meranie: meria sa kruhová plocha s priemerom 2 mm v mieste vybraného zaostrovacieho poľa

Expozičné režimy:
P programová automatika s flexibilným programom; S clonová automatika; A časová automatika; M manuálny expozičný režim; automatická voľba motívových programov

Režimy:
Režim Auto
Kreatívne režim s programami: P, S, A, M, pod vodou, nočná krajina, nočný portrét, protisvetlo, jednoduché panorámu, zmäkčovacie filter, efekt miniatúry a selektívna farba
Zachytenie najlepšieho okamihu (spomalené zobrazenie a inteligentný výber snímke), pokročilej videosekvencie (HD - iba režimy P, S, A, M - a spomalený záznam), pohyblivé momentky

Zaostrovanie:
Automatické zaostrovanie: Hybridné automatické zaostrovanie (automatické zaostrovanie s fázovou detekciou/automatické zaostrovanie s detekciou kontrastu)
Zaostrovacie režimy: Automatické zaostrovanie (AF): jednorazové automatické zaostrovanie (AF-S); kontinuálne zaostrovanie (AF-C); automatická voľba režimu AF-S/AF-C (AF-A); nepretržité zaostrovanie (AF-F). Manuálne zaostrovanie (MF)
Pomocné svetlo AF

Blesk:
Typ: vstavaný blesk (manuálne vysúvaný do pracovnej polohy)
Smerné číslo (GN): Cca 5 (m, ISO 100, 20 ° C; pri ISO 160 je smerné číslo 6,3)
Riadenie záblesku: i-TTL riadenie záblesku pomocou obrazového snímača
Zábleskovej režimy_ Doplnkový záblesk, redukcia efektu červených očí, doplnkový záblesk + synchronizácia s dlhými časmi, redukcia efektu červených očí + synchronizácia s dlhými časmi, synchronizácia na druhú lamelu + synchronizácia s dlhými časmi, synchronizácia na druhú lamelu, vypnuté

Dáta o polohe:
Frekvencia prijímača: 1575,4200 MHz (GPS)/1598,0625-1605,3750 MHz (GLONASS)
Geodetický systém: WGS84

Elektronický kompas:
16 azimutov (snímač zrýchlenia v 3 osiach pre korekciu náklonu prístroja a automatická korekcia magnetickej deklinácie)

Výškomer:
Pracovný rozsah približne -500 až +4500 m

Hĺbkomer:
Pracovný rozsah približne 0-20 m

Odolnosť:
Proti nárazu: podľa MIL-STD-810F, metóda 516.5 (neplatí pri zapaľovaní objektívu a bez špeciálneho objektívu)
Proti vode: vodotesnosť podľa štandardu JIS/IEC triedy 8 (IPX8) (až 15 m po dobu až 60 minút) (neplatí bez špeciálneho objektívu)

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Odolné vyhotovenie, Vodoodolnosť Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/15 680 s Hotovo!

Snímač

Minimálny čas uzávierky
1/15 680 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
29,4 s Hotovo!
Maximálne ISO
6 400 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, USB kábel, Manuál, Krytka tela Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nikon 1 AW1 Adventure Kit Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon 1 AW1 Adventure Kit Black.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií