AD elektro Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nikon 1 AW1 Adventure Kit White

Zobraziť katalóg
Nikon 1 AW1 Adventure Kit White
Digitálny fotoaparát CMOS 14 Mpx, 3.0 "LCD, SD/SDHC/SDXC, Full HD video (1080p), Li-Ion EN-EL20, USB, mini HDMI, vstavaný blesk, vodotesný do 15m, nárazuvzdorný z výšky až 2m, mrazuvzdorný do -10 ° C
Kód:  OI289f4 Produktové číslo:  VVA203K003 Stránky výrobcu

Nikon 1 AW1 Adventure Kit White

Digitálny fotoaparát pre fotografov náročné na čistotu a realistickosť snímku, ktorý najviac zaujme jedinca operujúci v outdoorových podmienkach, kde sa zavďačí radom funkcií. Fotoaparát sa vyznačuje odolným telom s tvarovaním a rozmiestnením prvku tak, aby ste dokázali využiť funkcie v celom rozsahu aj s nasadenými rukavicami. Je u neho zaručená vodotesnosť do hĺbky 15 metrov, vydrží pád z výšky až 2 metrov a spoľahlivo funguje aj v mrazoch (Až -10 ° C). Samozrejmosťou je aj dokonalé utesnenie tela proti prachu či piesku. Fotoaparát je chránený proti klimatickým vplyvom a nehodám na lyžiarskych svahoch. Osvedčí sa pri vode aj na dobrodružnom safari.

Vysoko citlivý obrazový snímač CMOS s technológiou priameho osvetlenia fotodiód poskytuje vyššiu svetelnú účinnosť , Lepšiu citlivosť a zníženú úroveň šumu pre vynikajúce snímky v ľubovoľnom osvetlení. V kombinácii so špeciálnymi režimy pre nízku hladinu osvetlenia zaručuje mimoriadne výsledky pri fotografovaní na priamom slnku, v noci aj pod vodnou hladinou . Rovnako dobre vie nahrávať Full HD video so stereo zvukom. Počas záznamu máte k dispozícii optický zoom a automatické zaostrovanie , Ktorý vás podrží pri zmene snímanie z krátkej na väčšiu vzdialenosť aj obrátene. K dispozícii je tiež možnosť spomaleného a zrýchleného záznamu videa s využitím snímacích frekvenciou 15 až 120 obr/s .

Prístroj automaticky predchádza vzniku rozmazaných snímok pomocou štyroch rôznych systémov. Hybridný redukcia vibrácií (Optická redukcia vibrácií a redukcia pohybovej neostrosti) potláča účinky chvenia fotoaparátu. Citlivosť ISO (až 6400) znižuje riziko rozmazania snímok pri fotografovaní rýchlo sa pohybujúcich objektov a pri fotografovaní za zlých svetelných podmienok. Funkcia výberu najlepšieho snímku (BSS) automaticky volí najostrejšiu snímku zo série až 10 vyhotovených snímok. S elektronickou uzávierkou k tomu poskytuje extra krátke expozičné časy . Nadštandardné funkcie zahŕňajú barometer pre meranie výšky i hĺbky pod vodou a GPS/GLONASS navigáciu s kompasom. Zaznamenajte presnú polohu urobených snímok a pozrite si v počítači trasu, ktorú ste uskutočnili.

Doplňujúce informácie:

Objektív:
Dodávaný: AW 11-27,5 mm
Upevňovacie bajonet: vodotesný bajonet Nikon 1

Efektívne obrazový uhol:
Ekvivalent objektívu s cca 2,7 násobnou ohniskovou vzdialenosťou na kinofilmovom fotoaparátu alebo fotoaparátu formátu FX

Metódy merania expozície:
Meranie Matrix
Integrálne meranie so zdôrazneným stredom: meria sa kruhová plocha s priemerom 4,5 mm uprostred obrazu
Bodové meranie: meria sa kruhová plocha s priemerom 2 mm v mieste vybraného zaostrovacieho poľa

Expozičné režimy:
P programová automatika s flexibilným programom; S clonová automatika; A časová automatika; M manuálny expozičný režim; automatická voľba motívových programov

Režimy:
Režim Auto
Kreatívne režim s programami: P, S, A, M, pod vodou, nočná krajina, nočný portrét, protisvetlo, jednoduché panorámu, zmäkčovacie filter, efekt miniatúry a selektívna farba
Zachytenie najlepšieho okamihu (spomalené zobrazenie a inteligentný výber snímke), pokročilej videosekvencie (HD - iba režimy P, S, A, M - a spomalený záznam), pohyblivé momentky

Zaostrovanie:
Automatické zaostrovanie: Hybridné automatické zaostrovanie (automatické zaostrovanie s fázovou detekciou/automatické zaostrovanie s detekciou kontrastu)
Zaostrovacie režimy: Automatické zaostrovanie (AF): jednorazové automatické zaostrovanie (AF-S); kontinuálne zaostrovanie (AF-C); automatická voľba režimu AF-S/AF-C (AF-A); nepretržité zaostrovanie (AF-F). Manuálne zaostrovanie (MF)
Pomocné svetlo AF

Blesk:
Typ: vstavaný blesk (manuálne vysúvaný do pracovnej polohy)
Smerné číslo (GN): Cca 5 (m, ISO 100, 20 ° C; pri ISO 160 je smerné číslo 6,3)
Riadenie záblesku: i-TTL riadenie záblesku pomocou obrazového snímača
Zábleskovej režimy_ Doplnkový záblesk, redukcia efektu červených očí, doplnkový záblesk + synchronizácia s dlhými časmi, redukcia efektu červených očí + synchronizácia s dlhými časmi, synchronizácia na druhú lamelu + synchronizácia s dlhými časmi, synchronizácia na druhú lamelu, vypnuté

Dáta o polohe:
Frekvencia prijímača: 1575,4200 MHz (GPS)/1598,0625-1605,3750 MHz (GLONASS)
Geodetický systém: WGS84

Elektronický kompas:
16 azimutov (snímač zrýchlenia v 3 osiach pre korekciu náklonu prístroja a automatická korekcia magnetickej deklinácie)

Výškomer:
Pracovný rozsah približne -500 až +4500 m

Hĺbkomer:
Pracovný rozsah približne 0-20 m

Odolnosť:
Proti nárazu: podľa MIL-STD-810F, metóda 516.5 (neplatí pri zapaľovaní objektívu a bez špeciálneho objektívu)
Proti vode: vodotesnosť podľa štandardu JIS/IEC triedy 8 (IPX8) (až 15 m po dobu až 60 minút) (neplatí bez špeciálneho objektívu)

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Odolné vyhotovenie, Vodoodolnosť Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/15 680 s Hotovo!

Snímač

Minimálny čas uzávierky
1/15 680 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
29,4 s Hotovo!
Maximálne ISO
6 400 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!

Objektív

Optický zoom
2,5 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nikon 1 AW1 Adventure Kit White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon 1 AW1 Adventure Kit White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon 1 AW1 Adventure Kit Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon 1 AW1 Adventure Kit Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon 1 AW1 Adventure Kit White.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií