Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nikon COOLPIX P900

Zobraziť katalóg
Nikon COOLPIX P900
4,7 21 hodnotení
Digitálny fotoaparát – CMOS 16Mpx, 83x zoom, Li-Ion, 3.0" výklopný a otočný LCD, SD/SDHC/SDXC, Full HD video, GPS, svetelnosť objektívu f/2.8–6.5, elektronický hľadáčik, WiFi, NFC
Kód:  OI258y Produktové číslo:  VNA750E1 Stránky výrobcu

Nikon COOLPIX P900


 Nikon COOLPIX P900
 

Objektív s extrémne veľkým rozsahom zoomu

Objektív NIKKOR, ktorý je vybavený pôsobivým 83-násobným optickým zoomom, vám umožní priblížiť a zachytiť detaily nepozorovateľné ľudským zrakom. Optická redukcia vibrácií na fotoaparáte Nikon COOLPIX P900 s dvojitou detekciou a účinnosťou 5 EV výrazne potláča rozmazanie snímok. S využitím funkcie Dynamic Fine Zoom môže byť zoom rozšírený až na 166-násobok.



Pripravený na každú situáciu

Obrazový snímač CMOS so 16 miliónmi pixelov a Back Illuminated umožňuje jednoducho dosiahnuť ostré snímky s bohatými detailmi aj za veľmi nízkej hladiny osvetlenia. Vysoko citlivý obrazový snímač fotoaparátu Nikon COOLPIX P900 ponúka vynikajúci výkon a ostré snímky s nízkou úrovňou šumu.

 Nikon COOLPIX P900
 


Vždy perfektne ostré snímky s Nikon COOLPIX P900

Vďaka rýchlejšiemu automatickému zaostrovaniu a skrátenému oneskoreniu uzávierky (cca 0,12 s pri použití širokouhlého objektívu) s digitálnym fotoaparátom Nikon nikdy nezmeškáte žiaden rozhodujúci okamih pri fotografovaní zvierat v prírode alebo tú správnu momentku. Svoju pozornosť upriamte na tvorivé kompozície obrazu, zatiaľ čo zaostrovanie s vyhľadaním hlavného objektu rýchlo a presne rozpozná objekt a automaticky na neho zaostrí.



 Nikon COOLPIX P900
 

Vstavaná WiFi a NFC

Zdieľajte svoje obľúbené snímky zvierat v prírode a ďalších prírodných krás priamo počas cestovania – jednoduchým dotykom tlačidla WiFi alebo prostredníctvom technológie NFC, pri ktorej sa stačí len prekliknúť na fotoaparáte Nikon COOLPIX P900 do inteligentného zariadenia.



Veľký výklopný a otočný displej

Fotoaparát Nikon COOLPIX P900 disponuje 3" výklopným otočným LCD displejom s technológiou Clear Color Display, ktorá umožňuje využívať zaujímavé uhly pohľadu a zachytiť rýchlo sa meniace akcie. Antireflexná vrstva zaručuje optimálnu viditeľnosť v ľubovoľných svetelných podmienkach.

 Nikon COOLPIX P900
 


Ovládnite svoje snímky

Volič expozičných režimov je na jednoduché ovládanie fotoaparátu jednou rukou situovaný na hornej strane prístroja Nikon COOLPIX P900 poskytuje jednoduchý prístup ku kľúčovým nastaveniam, ako sú manuálne expozičné režimy (P/S/A/M). Funkčnému tlačidlu Fn môžete priradiť často používanú funkciu a následne meniť požadované nastavenie jedným stlačením. Korekcia zábleskovej expozície umožňuje dosiahnuť prirodzene pôsobiace snímky s vyváženou expozíciou pozadia a objektu osvetleného zábleskom.



 Nikon COOLPIX P900
 

Full HD videosekvencie

Veľmi plynulé videosekvencie špičkovej kvality
(1 080/60p),
ktoré prístroj Nikon COOLPIX P900 dokáže natáčať, dopĺňa vysokokvalitný zvuk sprostredkovaný mikrofónom so smerovou charakteristikou premennou v závislosti od nastavení zoomu. Samostatné tlačidlo záznamu videosekvencie umožňuje rýchle prepnutie zo statických snímok na záznam videosekvencií.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
13,95 cm Hotovo!
Výška
10,3 cm Hotovo!
Hĺbka
13,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
899 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
13,95 cm Hotovo!
Výška
10,3 cm Hotovo!
Hĺbka
13,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
899 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit, Vstavaný blesk Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Optická Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
16 Mpx Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
15 s Hotovo!
Maximálne ISO
6 400 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
7 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.263/MPEG-4 Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Zoom Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
24 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
2 000 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2,8 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,5 Hotovo!
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť
50 cm Hotovo!
Optický zoom
83 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!
Funkcie displeja
Otočný/výklopný Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Nikon EN-EL23 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
360 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
1 850 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie NFC Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Statív, Krytka objektívu, Čistiaca utierka Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Vyrábí se pro tento fotoaparát sluneční clona Děkuji

Je možné vypnúť automatické vyhladzovanie snímkov? video je predpokladám vo formáte 16:9, je možné nastaviť tento pomer aj pri snímkoch?

Dobrý deň máte ešte v ponuke vo variante ,,nový,, tento fotoaparát ?dakujem pekne

Dobrý den, existuje již nějaký upgrade Nikonu P900? Jaký je rozdíl mezi P900s? Existuje nějaký foťák s lepším zoomem? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, rád bych věděl, jestli je možné na objektiv nainstalovat nějaké fitry?

Dobrý deň je tento foťák dobrý na časozberné videá cez deň aj noc ? ďakujem

Dobrý deň je možné na fotoaparát pripojiť power banku, nabíjať ho a zároveň používať, alebo pri nabijani sa len nabija a neda sa používať

Měla jsem možnost tento stroj vyzkoušet a takový super zoom dle mého názoru nemá....barvy jsou nejasné a obraz se nezaostří do čista....do určité vzdálenosti se zaostření podaří.....

jelikož částka přístroje není malá a mě velice zaujal tak bych se chtěla zeptat zdali zato opravdu stojí???? ráda fotím letadla, měsíc, přírodu

Dobrý den. Je k tomuto typu i možnost dálkového ovladače? Případně nějaký typ? V menu ovládání časové spoustě to nabízí možnost ovladače. Nicméně jsem nenašel nikde žádný odkaz pro daný typ ovládání. Předem děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k Nikon COOLPIX P900
Príslušenstvo pre Nikon COOLPIX P900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX P900. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon COOLPIX P900.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií