Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nikon D5300 + Objektív 18–55 AF-P VR + Nikon Starter Kit

Zobraziť katalóg
Nikon D5300 + Objektív 18–55 AF-P VR + Nikon Starter Kit
4,8 36 hodnotení
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, APS-C, CMOS 24.2Mpx, EXPEED 4, bajonet Nikon F, 3.2" výklopný displej, Full HD video, HDR, SD/SDHC/SDXC, optický hľadáčik, Wifi, mini HDMI, USB, GPS, sekvenčné snímanie 5 sn./s + objektív Nikkor 18–55mm AF-P VR (27–83mm f/3.5–5.6, stabilizácia) + Nikon Starter Kit
Kód:  OI215c7sk Stránky výrobcu
Nikon D5300 + Objektív 18–55 AF-P VR + Nikon Starter Kit Predaj skončil

Nikon D5300 + Objektív 18–55 AF-P VR + Nikon Starter Kit


Nikon D5300 je vyspelejším nástupcom päťtisícového radu jednookých zrkadloviek určených pre náročných používateľov, ktorí dokážu využiť všetky jeho možnosti. D5300 sa oproti svojim predchodcom pýši enormne zväčšeným rozlíšením, procesorom EXPEED 4 s vyššou rýchlosťou, 39-bodovým ostrením AF a 2 016-pixelovým RGB snímačom pre meranie expozície. Je ako stvorený pre zachytenie nápaditých snímok aj videosekvencií.


Bohatá výbava

Starter kit obsahuje všetko, čo potrebujete pre tvorbu kvalitných fotografií v rôznych prostrediach. V taške bezpečne prenesiete fotoaparát, 2 objektívy, prípadne 1 objektív, 1 externý blesk a ďalšie príslušenstvo. V súprave je tiež rýchla 32 GB karta, čistič optiky a UV filter, vďaka ktorému budú mať vaše fotografie perfektne vyvážené farby aj za slnečného letného dňa alebo vo vyšších horských polohách.

Nikon Starter Kit

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Vrchný pohľad na ovládacie prvky fotoaparátu Nikon D5300
 

24 Mpx CMOS snímač zachytí živé zábery

Základom fotoaparátu je obrazový snímač CMOS formátu DX s 24 miliónmi pixelov sľubujúci živé zábery s výraznými farbami, nízkou úrovňou šumu a jemnou tonálnou gradáciou. Vysoký dynamický rozsah HDR umožňuje vyhotoviť detailné zábery s vysokým kontrastom vďaka spojeniu dvoch ihneď po sebe vyhotovených snímok. Pri údržbe prístroja pomôže zabudovaný duálny systém redukcie prachu s jednotkou čistenia obrazového snímača a systémom kontroly toku vzduchu zrkadlovým boxom.


Viac režimov pre detekciu tváre

Za účelom kompozície snímok používateľ určite ocení výklopný otočný displej s uhlopriečkou tri palce aj elektronický hľadáčik. Automatická voľba motívových programov vyberá najvhodnejšie nastavenie pre aktuálnu scénu. Je pripravených aj niekoľko režimov pre fotografovanie osôb s detekciou tvárí.

Displej fotoaparátu Nikon D5300
 

Vyklápací displej fotoaparátu Nikon D5300
 

Sériové snímanie? S D5300 až 5 sn./s

Sériové snímanie umožňuje zachytávať rýchlo prebiehajúce akcie frekvenciou až 5 obr./s. Okrem bežných fotografií je možné snímať aj videá vo Full HD rozlíšení pri frekvencii 30 fps. Na vytvorené fotografie aj videá je možné aplikovať celý rad najrôznejších efektov aj úprav pre ich vylepšenie.


Zrkadlovka s bohatou doplnkovou výhodou

Nároční používatelia určite uvítajú aj podporu profesionálneho grafického formátu RAW. Ako záznamové médium slúžia pamäťové karty SDHC/SDXC. Napájanie fotoaparátu zabezpečuje dodávaný Li-Ion akumulátor. Model D5300 je vybavený WiFi a GPS modulom pre záznam polohy pri fotografovaní. Široké možnosti fotoaparátu je možné vylepšiť pripojením ďalšieho príslušenstva akým sú napr. rôzne blesky, mikrofóny, objektívy či diaľkové ovládanie.

Čelný pohľad na zrkadlovku Nikon D5300
 

Príslušenstvo fotoaparátu Nikon D5300
 

Nikon D5300 a jeho kľúčové vlastnosti

  • Obrazový snímač fotoaparátu so špeciálnou konštrukciou bez optického antialiasingového filtra
  • Systém automatického zaostrovania fotoaparátu s 39 zaostrovacími poľami
  • Vysoko presný snímač merania expozície fotoaparátu
  • Rýchla snímacia frekvencia päť obrázkov za sekundu
  • Vstavaná WiFi, GPS a podpora Geotaggingu
  • Rozmerný výklopný a otočný LCD monitor s vysokým rozlíšením
  • Priame prepojenie s HDTV pre videosekvencie a snímky v špičkovom rozlíšení
  • Objektív Nikkor 18-55 AF-P VR súčasťou balenia
  • Starter Kit obsahujúci tašku, 32 GB kartu, UV filter a štetec
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,5 cm Hotovo!
Výška
9,8 cm Hotovo!
Hĺbka
7,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,53 kg Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit, Výmenné objektívy, Vstavaný blesk, Sánky na blesk Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
24,2 Mpx Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
12 800 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
5 sn./s Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť
18 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť
55 mm Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
27 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
83 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,5 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/5,6 Hotovo!
Maximálna clona
38 Hotovo!
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť
25 cm Hotovo!
Optický zoom
3,05 × Hotovo!
Bajonet
Nikon F Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Nikon EN-EL14a Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
600 snímok Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Akumulátor, Popruh/pútko, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Taška, Objektív, Krytka objektívu, Krytka tela Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den nevíte někdo proč nefunguje GPS z tohoto důvodu jsem si tento výrobek kupoval u Nikonu 900 vše bezvadně funguje

Dobrý den u všech fotoaparátů Nikon máte aktuálně uveden cashback, zde není uveden. Můžete mi prosím upřesnit hodnotu cashbacku tohoto fotoaparátu v tomto kitu? Děkuji

Dobry den chci se zeptat v starter kit je pametova karta 32gb a pak je uvedeno jeste pametova karta k tomu zdarma take 32gb jedna se o tu samou kartu nebo budou dve pametove karty?

Dobrý den, chtěl bych si zakoupit Nikon řady D5300 či D5500. Je součástí základní výbavy popruh. Nikde jsem se nedočetl. Děkuji

Diskusia a poradňa k Nikon D5300 + Objektív 18–55 AF-P VR + Nikon Starter Kit
Príslušenstvo pre Nikon D5300 + Objektív 18–55 AF-P VR + Nikon Starter Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon D5300 + Objektiv 18-55 AF-P VR + Nikon Starter Kit.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií