Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

Nikon KeyMission 80

Zobraziť katalóg
Nikon KeyMission 80
Digitálna kamera akčná, CMOS snímač, vodotesná do 1 m, odolnosť voči pádu až 2 m, predná kamera 12 Mpx fotky + zadná kamera 5 MPx, FullHD video, optický a elektronický stabilizátor, 1,75" dotykový LCD displej, časozberné fotografie, Wi-Fi, bluetooth, USB, MicroSD, kompatibilný s iOS a Android
Kód:  OI111a1a Stránky výrobcu

Nikon KeyMission 80

Máte dobrodružnú povahu a radi by ste z ciest mali autentické zábery? Stavte na outdoorovú kameru od výrobcu Nikon. Pri všetkých aktivitách s vami bude držať krok vďaka vysokej odolnosti proti nárazu, vode, mrazu i prachu. V jej ľahkom tele sa ukrývajú hneď dve kamery, predná z nich sa pýši rozlíšením 12 Mpx a poskytne vám okrem iného detailné Full HD rozlíšenie videa. Zadná 5 Mpx kamera sa zase skvelo hodí na selfie. So záberom 80° pre vás kamera pripraví veľmi autentické zachytenie vašich potuliek, takže spomienky nikdy nevyblednú. Kamera vám hravo vytvorí aj dych berúce časozberné videá alebo napríklad tiež panoramatické fotky. Vaše zážitky zostanú naozaj nezabudnuteľnými.

Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúca kvalita obrazu s prirodzeným uhlom záberu 80°
  • Vodeodolná, nárazuvzdorná aj prachuodolná kamera do náročných podmienok
  • Nahrávanie videa v rozlíšení Full HD
  • Kvalitné fotografie, rôzne režimy fotografií
  • Časozberné videá pre impozantné zábery
  • Zadný fotoaparát pre cestovateľské selfie
  • Kompatibilné so zariadeniami s iOS a Androidom
  • Kompaktné rozmery

Nič vám neutečie

S touto kamerou neprídete o žiadny z dôležitých momentov, je neustále okamžite pripravená zachytiť, čo sa okolo vás deje. Uchovávanie zážitkov sa vám stane vzdialeným len na stisk jediného tlačidla. Navyše, vďaka malým rozmerom kamery ju môžete mať neustále po ruke a na jej ovládanie vám pohodlne postačuje jedna ruka. Nenechajte sa ani pri nahrávaní či fotení obmedzovať a jedinečný okamih si aj poriadne vychutnajte.

Autentickosť v každom detaile

Radi svoje fotky hneď prezeráte, upravujete a zdieľate? Kamera je síce vybavená 1,7" displejom, ale zároveň vám urobené zábery môže posielať cez Wi-Fi alebo bluetooth do vášho inteligentného zariadenia. Upravte ich a pochváľte sa s nimi hneď, keď ich prežívate. Displej kamery sa vám tiež určite bude hodiť pri vytváraní selfie zadnou kamerou. Buďte súčasťou svojich fotografií aj vy. 

S KeyMission 80 si priveziete z ciest i športových zážitkov zábery úchvatné po všetkých stránkach. Kompaktný objektív NIKKOR sa vám aj pri horších svetelných podmienkach postará o živé a vysoko kontrastné farby. K tomu oceníte optickú stabilizáciu, ktorá stojí za ostrými fotkami aj videozáznamami. Zároveň vďaka zvýšenej odolnosti bez použitia špeciálnych obalov kamera sníma svoje okolie vo veľmi čistej forme obrazu i zvuku a nič neskresľuje. Z fotografií i videa dojem bezprostrednosti ešte zvyšuje autentickosť vašich zážitkov. 

Doplňujúce informácie:

Minimálna ohnisková vzdialenosť:
4,5 mm

Maximálna ohnisková vzdialenosť:
4,5 mm

Svetelnosť objektívu:
predné f/2,0
zadné f/2,2

Typ stabilizátora:
Optický a elektronický
 
Minimálna zaostrovacia vzdialenosť:
10 cm

Manuálne ostrenie:
Nie
 

ISO:
100 až 1 600

Expozičný čas:
1/4 000 - 1/2   

Časozberné snímanie:
Áno

Zoom pri videu:
Nie

Snímacia frekvencia u videa:
30 snímok/s
 
Výdrž batérie:
220 snímok/40 minút videa

Typ akumulátora:
Li-ion

Doba nabíjania:
cca 2,5 hodiny

Vodotesnosť:
1 m

Nárazuvzdornosť:
2 m

Utesnenie (prach/vlhkosť):
Áno

 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
12 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,7" Hotovo!
Typ
Outdoor Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Odolný materiál, Vodoodolnosť, Optická stabilizácia obrazu, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
0,67 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
4,48 cm Hotovo!
Výška
8,65 cm Hotovo!
Hĺbka
1,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nikon KeyMission 80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon KeyMission 80. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon KeyMission 80. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon KeyMission 80. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon KeyMission 80.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií