AlzaBoxy Q1 Samsung cashback

Nillkin Apple AirPods Mate Wireless Chaging Case Brown

Zobraziť katalóg
Nillkin Apple AirPods Mate Wireless Chaging Case Brown
5 3 hodnotení
Puzdro – bezdrôtové nabíjacie puzdro so zabudovaným bezdrôtovým nabíjacím prijímačom a štandardom bezdrôtového nabíjania QI, stačí vložiť AirPods do puzdra, umiestniť na základňu bezdrôtového nabíjania QI a spustí sa bezdrôtové nabíjanie, materiál je kvalitná PU koža, ktorá je odolná voči oderu, deformácii, vnútro je čalúnené z mikrovlákna, zaisťuje ochranu proti poškriabaniu, zničeniu a nečistotám, zabudovaný bezdrôtový nabíjací prijímač nabije slúchadlá aj puzdro, kompatibilný s akoukoľvek bezdrôtovou nabíjačkou, ktorá podporuje QI nabíjanie
Kód:  SB900a4 Produktové číslo:  6902048169852

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nillkin Apple AirPods Mate Wireless Chaging Case Brown Predaj skončil

Nillkin Apple AirPods Mate Wireless Chaging Case Brown

Praktické bezdrôtové nabíjacie puzdro Nillkin Mate Wireless Charging Case je skvelou voľbou pre vaše slúchadlá Apple AirPods! Puzdro disponuje zabudovaným bezdrôtovým nabíjacím prijímačom a štandardom bezdrôtového nabíjania QI. Na nabitie stačí vložiť AirPods do puzdra, umiestniť ho na základňu nabíjania QI a bezdrôtové nabíjanie sa automaticky spustí. Puzdro Nillkin je vyrobené z kvalitnej PU kože, ktorá je odolná voči oderu a deformácii. Vnútro puzdra je navyše čalúnené mikrovláknom, čo zaisťuje ochranu proti poškriabaniu a prachu. Puzdro je kompatibilné s akoukoľvek bezdrôtovou nabíjačkou, ktorá podporuje QI nabíjanie. Puzdro je v štýlovom hnedom vyhotovení.

Kľúčové vlastnosti puzdra Nillkin Mate Wireless Charging Case

  • Skvelá voľba pre vaše slúchadlá Apple AirPods
  • Puzdro Nillkin Mate Wireless Charging Case je v štýlovom hnedom prevedení vyhotovení
  • Kvalitná PU koža odolná voči oderu a deformácii
  • Vnútro puzdra je čalúnené mikrovláknom

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nillkin Apple AirPods Mate Wireless Chaging Case Brown . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nillkin Apple AirPods Mate Wireless Chaging Case Brown. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nillkin Apple AirPods Mate Wireless Chaging Case Brown. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nillkin Apple AirPods Mate Wireless Chaging Case, barna.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií