Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Galaxy A55 | A35 5G

Nillkin Frosted pre Xiaomi Mi A1 red

Zobraziť katalóg
Nillkin Frosted pre Xiaomi Mi A1 red
5 5 hodnotení
Kryt na mobil – odolný proti opotrebeniu, protišmykový, prachotesný, ľahko sa čistí
Kód:  SB807n120 Produktové číslo:  8595642271441

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nillkin Frosted pre Xiaomi Mi A1 red

Doprajte vášmu telefónu štýl a spoľahlivú ochranu s týmto krytom Nillkin Frosted. Kryt je vyvinutý presne pre telefón Xiaomi Mi A1, takže krásne pasuje a drží telefón pevne v bezpečí. Je vyrobený z jemného a príjemného plastového materiálu, ktorý je odolný proti opotrebeniu, takže časom nestratí svoj pôvodný vzhľad a ľahko sa čistí. Vďaka odolnosti voči prachu sa pod kryt nedostane ani smietka a pre prídavnú ochranu výrobca do balenia pridal ochrannú fóliu na displej zdarma.

Kľúčové vlastnosti ochranného krytu Nillkin Frosted červený

  • Štýlová ochrana telefónu Xiaomi Mi A1
  • Červená farba
  • Jednoduchá inštalácia
  • Ochranná fólia na telefón v balení
  • Vyrobené z plastu
  • Odolný proti opotrebeniu a ľahko sa čistí
  • Protišmykový a prachotesný

Štýlová ochrana telefónu

Nielenže zaistí dokonalú ochranu vášho telefónu, ale tiež parádne vyzerá. Vyrobený z tých najjemnejších materiálov s vysokou precíznosťou, dostal tento kryt elegantný vzhľad, ktorý je nielen pekný, ale aj funkčný. Kryt obopína všetky rohy telefónu, ktoré sú náchylné na poškodenie pri nechcenom páde. Zároveň je kryt tiež odolný voči prachu, vode, je protišmykový a zároveň na sebe nezanecháva odtlačky.

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nillkin Frosted pre Xiaomi Mi A1 red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nillkin Frosted pro Xiaomi Mi A1 red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nillkin Frosted für Xiaomi Mi A1 red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nillkin Frosted für Xiaomi Mi A1 red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nillkin Frosted a Xiaomi Mi A1 számára, piros.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií