Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi 14 Ultra bundle

Nillkin Nature Grey na Samsung N930 Galaxy Note 7

Zobraziť katalóg
Nillkin Nature Grey na Samsung N930 Galaxy Note 7
Ochranný kryt - TPU, prístup k všetkým tlačidlám a fotoaparátu
Kód:  SB810c68 Produktové číslo:  2700000067455

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nillkin Nature Grey na Samsung N930 Galaxy Note 7 Predaj skončil

Nillkin Nature Grey na Samsung N930 Galaxy Note 7

Cenovo dostupné, ekologické a zachovávajúce prirodzený vzhľad telefónu - také je puzdro NILLKIN Nature. Stane sa nenápadným, a napriek tomu veľmi užitočným spoločníkom vášho prístroja, na ktorý úplne dokonale sadne. 

Hlavné prednosti

  • Vyrobené z ekologických materiálov
  • Ultratenký a jemný
  • Dokonale prispôsobené konkrétnemu typu telefónu
  • Protišmyková úprava

Nechajte za seba hovoriť prirodzenosť

NILLKIN Nature je vyrobené z netoxického TPU, takže nijako nezaťaží už tak ťažko skúšanú planétu. Je extrémne jemné a tenké, takmer neviditeľné. Jeho zmyslom nie je meniť vzhľad telefónu, ale iba ho ochrániť pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi, a pritom čo najviac zachovať jeho originálny vzhľad. 

Pohodlie a bezpečie

Textúra puzdra je protišmyková, takže sa vám bude skvele držať v ruke. Samozrejmosťou sú výrezy na všetky tlačidlá aj konektory, takže ich môžete pohodlne používať. Navyše ochráni citlivé časti telefónu pred škodlivým prachom. 

Parametre a špecifikácia

Materiál
TPU Hotovo!
Hmotnosť
10,4 g Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
TPU Hotovo!
Hmotnosť
10,4 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nillkin Nature růžové pro iPhone 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nillkin Nature Grey pro Samsung N930 Galaxy Note 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nillkin Nature Grey pro Samsung N930 Galaxy Note 7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nillkin Nature Grey pro Samsung N930 Galaxy Note 7.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií