Nillkin Sparkle S-View Gold pro Xiaomi Redmi 4X

Zobraziť katalóg
Nillkin Sparkle S-View Gold pro Xiaomi Redmi 4X
4,3 19 hodnotení
Puzdro na mobil flipové, s S-View okienkom
Kód:  SB810d76a38 Produktové číslo:  8595642262289

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nillkin Sparkle S-View Gold pro Xiaomi Redmi 4X

Štýlové flipové puzdro Nillkin Sparkle S-View pre Xiaomi Redmi 4X je vyrobené z vysoko kvalitnej syntetickej kože, ktorá je zdobená jemným perleťovým leskom. Puzdro je navrhnuté presne na mieru vášho telefónu s otvormi pre reproduktor či fotoaparát, vďaka čomu sa nemusíte obávať, že by obal na telefón nesedel. Puzdro je navyše v elegantnej zlatej farbe, a stáva sa tak univerzálnym módnym doplnkom ku každému oblečeniu. 

Hlavné prednosti Nillkin Sparkle S-View Gold

  • Odolné voči otrasom
  • Štýlové puzdro
  • Elegantné zlaté prevedenie
  • Predná strana puzdra z kvalitnej PU kože
  • Zadná strana obalu z tvrdého plastu
  • Priehľadné okienko pre zobrazovanie notifikácií
  • Vyrobené na mieru

Jedinečné okienko

Hlavným a dôležitým prvkom prednej strany je priehľadné okienko, ktoré vám dokáže podávať dôležité informácie a umožňuje ovládať fotoaparát, bez toho aby ste museli flip odklápať. Po odklopení však chytrá funkcia aktivuje displej telefónu, čím zjednoduší a zrýchli váš prístup. Toto puzdro Nillkin Sparkle S-View skvele ochráni váš mobilný telefón pred poškriabaním, nečistotami či mechanickým poškodením.

Parametre a špecifikácia

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Umelá koža, Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Umelá koža, Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je to chytré pouzdro (když otevřu, mobil se zapne a když zavřu, mobil se vypne)? Děkuji za odpověď

Dobry den, jde přes okno přijmout-odmítnout hovor ?

Dobrý den, měla bych dotaz zda toto pouzdro bude pasovat na mobil Xiaomi Redmi 4X LTE 32GB Gold? A zda je pouzdro dělané, že se mobil schová do obalu jak to bylo u Microsoftu, a nebo zda se zadní kryt nalepí na mobil. Děkuji za odpověď

Dobry den. Lze kombinovat tento kryt s ochrannym sklem https://m.alza.cz/connect-it-glass-shield-pro-xiaomi-redmi-4x-d5267652.htm? Dekuji.

Dobrý deň chcel by som sa spýtať čo mám urobiť aby chytré púzdro bolo ozaj chytré. Zatiaľ je to iba obyčajné púzdro. Ďakujem.

Hcelbisom rozmety

Dobrý den, moc nerozumím barvě tohoto pouzdra? Obrázek je růžový, ale všude v popisu máte zlatý. Jakou tedy má barvu? Děkuji

Je toto pouzdro i pro Xiaomi Redmi Note 4 LTE 64GB Gold?

dobrý den je tento obal na mobil Xiaomi Redmi Note 5A LTE ? pokud né jaký si mám prosím koupit , aby mi pasoval? děkuji Lukášová

Dobry den, prislo mi puzdro bez registracneho kluca k aplikaci. Bez neho sa neda puzdro vyuzit na 100%. Ako mam postupovat?

12
Diskusia a poradňa k Nillkin Sparkle S-View Gold pro Xiaomi Redmi 4X
Príslušenstvo pre Nillkin Sparkle S-View Gold pro Xiaomi Redmi 4X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nillkin Sparkle S-View Gold pro Xiaomi Redmi 4X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nillkin Sparkle S-View Gold pro Xiaomi Redmi 4X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nillkin Sparkle S-View Gold pro Xiaomi Redmi 4X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Csillogó Nillkin Arany Xiaomi Redmi 4X hívás mutatóval.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií