Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nillkin Textured Hard Case pre Xiaomi Mi 10T/10T Pro Black

Zobraziť katalóg
Nillkin Textured Hard Case pre Xiaomi Mi 10T/10T Pro Black
5 1 hodnotení
Kryt na mobil Xiaomi 10T a 10T Pro, polyuretán, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SB820a531 Produktové číslo:  6902048210509

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nillkin Textured Hard Case pre Xiaomi Mi 10T/10T Pro Black Predaj skončil

Nillkin Textured Hard Case pre Xiaomi Mi 10T/10T Pro Black

Nillkin Textured Hard Case –štýlový kryt na Xiaomi Mi 10T/10T Pro

Každému z nás už niekedy spadol telefón na zem, používame ho tak často, že nehody sú proste nevyhnutné – môžeme ale zabrániť jeho rozbitiu.S krytom na mobil Nillkin Textured Hard Case bude váš Xiaomi Mi 10T/10T Pro v bezpečí, a navyše bude vyzerať štýlovo. Textúrovaný dizajn nedovolí mobilným telefónom vruke čina hladkom povrchu kĺzať, čo tiež zabraňuje prípadný pádom. Váš telefón ochráni tvrdý plast na chrbte, ale v kombinácii s mäkkým TPU rámom, vďaka ktorému sa puzdro natelefónjednoduchonasadí.PuzdronamobilNillkinTexturedHardCasena Xiaomi Mi 10T/10T Pro je navyše samo odolné pred škrabancami alebo odtlačkami prstov, takže sanemusíte lentakobzerať po novom. Bude vám parťákom, kým nebudete po výmene túžiť vy.

Textúrovaný dizajn obalu na Xiaomi Mi 10T/10T Pro

Kryt Nillkin Textured Hard Case poskytuje vášmu smartfónu Nillkin Textured Hard Case spoľahlivú ochranu a prepožičia mu ešte štýlovejší vzhľad. Kombinácia mäkkého, ale pevného TPU materiálu s tvrdým plastom na chrbte mobilného telefónu sa postaráodokonalúochranu.VďakatextúrovanémudizajnuobaluNillkinTexturedHardCasevámmobilzrukylentaknevykĺzne a navyše je kryt na telefón príjemný na dotyk.

Ochranný kryt z dielne Nillkin

Chráňte váš mobilný telefón Xiaomi Mi 10T/10T Pro pred nárazmi, škrabancami a špinou s ochranným krytom Nillkin Textured Hard Case. Ide o puzdro na telefón, ktoré jeskvele remeselne spracované a navyše samo odolné pred škrabancami alebo odtlačkami prstov, preto je todokonaláinvestícia.

Kryt Nillkin Textured Hard Case vyniká precíznym spracovaním

Puzdro na mobil Nillkin Textured Hard Case na Xiaomi Mi 10T/10T Pro je vybavené presnými výrezmi, ktoré zaisťujú plnohodnotný prístup ku konektorom aj fotoaparátu. Kombinácia mäkkého, ale pevného TPU materiálu s tvrdým plastom na chrbte mobilného telefónu zabezpečuje mobiludokonalúochranu a napriek tomu je veľmi ľahkéatenké.Navyšenijakoneovplyvňujesiludostupnéhomobilnéhosignálu.


Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Polyuretán Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!
Barva
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Polyuretán Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Farba a motív

Barva
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nillkin Textured Hard Case pre Xiaomi Mi 10T/10T Pro Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nillkin Textured Hard Case pro Xiaomi Mi 10T/10T Pro Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nillkin Textured Hard Case für Xiaomi Mi 10T/10T Pro Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nillkin Textured Hard Case für Xiaomi Mi 10T/10T Pro Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nillkin Textured Xiaomi Mi 10T/10T Pro fekete ütésálló tok.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií