AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Nillkin Textured Hard Case pre Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max Black

Zobraziť katalóg
Nillkin Textured Hard Case pre Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max Black
Kryt na mobil Xiaomi Redmi Note 10 Pro a Redmi Note 10 Pro Max, polyuretán, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SB820a520 Produktové číslo:  6902048219014

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nillkin Textured Hard Case pre Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max Black Predaj skončil

Nillkin Textured Hard Case pre Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max Black

Nillkin Textured Hard Case – štýlový kryt na Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max

Každému z nás už niekedy spadol telefón na zem, používame ho tak často, že nehody sú proste nevyhnutné – môžeme sa ale vyhnúť jeho rozbitiu. S krytom na mobil Nillkin Textured Hard Case bude váš Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max v bezpečí a navyše bude vyzerať štýlovo.Textúrovanýdizajnzabraňuje mobilnémutelefónu vrukečinahladkompovrchu kĺzať, čo tiež zabraňuje prípadným pádom. Váš telefón ochráni tvrdý plast nachrbte, ale v kombinácii s mäkkým TPU rámom, vďaka ktorému sa puzdro na telefón jednoducho nasadí. Puzdro na mobil Nillkin Textured Hard Case na Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10ProMaxjenavyšesamoodolnépredškrabancamialeboodtlačkami prstov,takžesanebudetemusieťlentak zháňať po novom. Bude vám parťákom, kým nebudete po výmene túžiť vy.

Textúrovaný dizajn krytu na Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max

Kryt Nillkin Textured Hard Case poskytne vášmu smartfónu Nilkin Textured Hard Case spoľahlivú ochranu a prepožičia mu ešte štýlovejší vzhľad. Kombinácia mäkkého, ale pevného TPU materiálu s tvrdým plastom na chrbte mobilného telefónu sa postará o dokonalúochranu.VďakatextúrovanémudizajnukrytuNillkinTexturedHardCasevámmobilzrukylentaknevykĺznea navyše je kryt na mobil príjemný na dotyk.

Ochranný kryt z dielne Nillkin

Chráňte váš mobilný telefón Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max pred nárazmi, škrabancami a špinou s ochranným krytom Nillkin Textured Hard Case. Ide o puzdro, ktoré je skvele remeselne spracované a navyše samo odolné pred škrabancami alebo odtlačkami prstov, teda dokonalá investícia.

Kryt Nillkin Textured Hard Case vyniká precíznym spracovaním

Nillkin Textured Hard Case na Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max je vybavený presnými výrezmi, ktoré zaisťujú plnohodnotný prístup ku konektorom aj fotoaparátu. Kombinácia mäkkého, ale pevného TPU materiálu s tvrdým plastom na chrbte mobilného telefónu zabezpečujemobiludokonalúochranuanapriektomujeveľmiľahkéatenké.Navyšenijakoneovplyvňujesiludostupnéhomobilného signálu.


Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Polyuretán Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!
Barva
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Polyuretán Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Farba a motív

Barva
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nillkin Textured Hard Case pre Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nillkin Textured Hard Case pro Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nillkin Textured Hard Case für Xiaomi Redmi Note 10 Pro / 10 Pro Max - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nillkin Textured Hard Case für Xiaomi Redmi Note 10 Pro / 10 Pro Max - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nillkin Textured Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max fekete ütésálló tok.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií