Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Nine Eagles hlavné prevodové koleso pre Galaxy Visitor 6

Zobraziť katalóg
Nine Eagles hlavné prevodové koleso pre Galaxy Visitor 6
Náhradný diel pre Galaxy Visitor 6
Kód:  CVI692b Produktové číslo:  NE3909-S02

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nine Eagles hlavné prevodové koleso pre Galaxy Visitor 6 Predaj skončil

Nine Eagles hlavné prevodové koleso pre Galaxy Visitor 6

Nine Eagles je jeden z najvýraznejších výrobcov v dnes toľko rozvíjajúcom sa oboru kvadrikoptéru. Prináša na trh celý rad unikátnych výrobkov, ktoré vynikajú v mnohých smeroch. Jednou z najdôležitejších výhod je predovšetkým doprovodný predaj rôznorodého príslušenstva a náhradných dielov, ktoré umožňujú nielen opravovať vašu kvadrikoptéru, ale tiež rôzne vymieňať základné súčasti. Neváhajte a ponorte sa do úžasného sveta Nine Eagles. Sveta leteckých nadšencov.

V tomto balení nájdete náhradný diel v podobe hlavného prevodového kolesa pre Galaxy Visitor 6.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nine Eagles hlavní převodové kolo pro Galaxy Visitor 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nine Eagles Hauptzahnrad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nine Eagles Hauptzahnrad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nine Eagles fő fogaskerék Galaxy Visitor 6.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií