AD elektro Star Wars

NIVEA čierna a biela číra 40ml

Zobraziť katalóg
NIVEA čierna a biela číra 40ml
5 2 hodnotení
Dámsky antiperspirant Pevná látka nezanecháva biele stopy v čiernych šatách
Kód:  KDR064 Produktové číslo:  42240129 Stránky výrobcu
NIVEA čierna a biela číra 40ml Predaj skončil

NIVEA čierna a biela číra 40ml

NIVEA Black & White Clear deodorant je kozmetický výrobok, ktorý spoľahlivo chráni pred potením až 48 hodín.Tento jedinečný dezodorant sa postará o vašu sviežosť bez toho, aby ste opustili biele stopy na tmavom oblečení a nevzhľadné žlté škvrny na bielom oblečení. Neobsahuje alkohol a žiadne farbivá, takže je veľmi priateľský k pokožke.Atraktívna svetlá vôňa vám umožní pocit sviežosti a energie na nekonečné množstvo času!

Nivea je už mnoho rokov synonymom kvality, jemnosti a štýlu. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je spoločnosť Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne produkty. Táto značka má dôveru zákazníkov po celom svete!

Každá moderná žena sa stará nielen o jej krásu, ale aj o každodennú hygienu, ktorá zahŕňa aj použitie dezodorantu. V dnešnej dobe sú ženy s nadmerným potenením schopné cítiť po celý deň. Tento dezodorant bude vaším pomocníkom, najmä ak zvyšujete fyzický alebo psychický stres, kedykoľvek ho potrebujete. Jednoduchým a rýchlym spôsobom ochránite pot od potu a budete cítiť čistý a čerstvý po celý deň. Doprajte si príjemný pocit čistoty po celú dobu 48 hodín!

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

použitie:
Aplikujte na čistú pokožku vždy, keď ju potrebujete.

objem:
40 ml

zloženie:
Stearylalkohol, PPG-14 butyléter, cyklomethikón, hliníkový zirkóniumtetrachlorohydrex GLY, triglycerid kaprylového / kaprínového, parafínový likér, mastenec, hydrogenovaný ricínový olej, glycerylstearát SE, citrát laureth-7, palmitamidopropyltrimóniumchlorid, propylénglykol, BHT, , Citronellol, butylfenylmetylpropión, benzylalkohol, alfa-izometylónón, Parfum

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA čierna a biela číra 40ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Black&White Clear 40 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií