NIVEA Fresh Blends Cherry Sprej 150 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Fresh Blends Cherry Sprej 150 ml
1,0 1 hodnotení
Antiperspirant – dámsky, v spreji, na všetky typy pokožky, ovocná vôňa, ochranný, bez hliníka, objem 150ml - 15,93 €/1 l
Kód:  DEO594 Produktové číslo:  9005800354378 Stránky výrobcu

NIVEA Fresh Blends Cherry Sprej 150 ml

Vďaka antiperspirantu NIVEA Fresh Blends Cherry Spray 150 ml nedochádza k poteniu a zápachu počas vašich športových aktivít. Tento antiperspirant ocenia hlavne ženy. V horúcich letných dňoch sa stane antiperspirant pomocníkom v obmedzení tvorby potu. Ak je vašim obľúbeným antiperspirant v spreji,  potom tento bude ideálnou voľbou.  Navyše v jeho zložení nenájdete hliník, preto sa nemusíte obávať poškodenia zdravia. Je vhodný na všetky typy pokožky.  Objem antiperspirantu NIVEA je 150 ml. Antiperspiranty sa snažia obmedziť potenie a tiež voňajú. Počas športu a letných dní je to ideálna voľba.

Dôležité prednosti antiperspirantu NIVEA Fresh Blends Cherry Spray 150 ml

  • Antiperspirant NIVEA s objemom 150 ml
  • Tento antiperspirant vám zaručí dlhú sviežosť bez potenia a zápachu
  • Určenie: dámske
  • Antiperspirant v spreji NIVEA
  • V tomto antiperspirante nie je obsiahnutý hliník
  • Vhodný na všetky typy pokožky
  • Vôňa: ovocná
  • Objem: 150 ml

Zloženie

BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, CYCLOMETHICONE, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, ISOPROPYL palmitate, PERSEA GRATISSIMA OIL, OKTYLDODEKANOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, Propylén CARBONATE, DIMETHICONE, DIMETHICONOL, LINALOOL, BENZYLALKOHOL, CITRONELLOL, GERANIOL, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, CITRAL, PARFUM

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Fresh Blends Cherry Sprej 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Fresh Blends Cherry Spray 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA Fresh Blends Cherry Spray 150 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií