AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

NIVEA SUN Kids Ultra Sensitive Trigger Spray SPF 50, 300 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA SUN Kids Ultra Sensitive Trigger Spray SPF 50, 300 ml
Sprej na opaľovanie – pre dospelých a pre deti, ochranný faktor 50, na tvár a na telo, vyhotovenie: dermo, na citlivú pokožku, objem 300ml - 55,97 €/1 l
Kód:  OPA184 Produktové číslo:  4005900600219
NIVEA SUN Kids Ultra Sensitive Trigger Spray SPF 50, 300 ml Predaj skončil

NIVEA SUN Kids Ultra Sensitive Trigger Spray SPF 50, 300 ml

Chráňte v letných mesiacoch citlivú detskú pokožku prípravkami s najvyšším faktorom. NIVEA SUN Kids ponúka ochranu pokožky faktorom SPF 50+. Ultra Sensitive Trigger Spray sa ľahko rozotiera, pokožku hydratuje a chráni pred vznikom slnečných alergií. Vodoodolný sprej bol dermatologicky testovaný a schválený pediatrami. Neparfumované zloženie pleť nedráždi. UVA a UVB filtre ochránia pokožku vašej ratolesti pred spálením a trvalými zmenami na koži v dôsledku slnenia. Praktické balenie opaľovacieho krému s pumpičkou umožňuje ľahké dávkovanie. Pokožka po nanesení krému NIVEA SUN Kids Ultra Sensitive Trigger Spray SPF50+ nelepí a je ňou dodávaná hydratácia.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho spreja NIVEA SUN Kids Ultra Sensitive Trigger Spray SPF 50

  • NIVEA SUN Kids Ultra Sensitive Trigger Spray je opaľovací krém určený pre citlivú detskú pokožku
  • Krém chráni pokožku vášho dieťaťa faktorom SPF 50+
  • Opaľovací sprej NIVEA SUN Kids pokožku hydratuje
  • Praktické balenie s pumpičkou uľahčuje dávkovanie
  • Ultra Sensitive Trigger Spray sa ľahko rozotiera a pokožku nemastí
  • Neparfumované zloženie pokožku nedráždi
  • UVA a UVB filtre ochránia pred spálením a trvalými zmenami na koži v dôsledku slnenia
  • Vodoodolný sprej bol dermatologicky testovaný a schválený pediatrami

Aplikácia:
Nanášajte na citlivú detskú pokožku pred slnením a v pravidelných intervaloch opakujte, najmä po kúpaní.

Zloženie:
Aqua, Homosalate, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Copernicia Cerifera Cera, Panthenol, VP/Hexadecene Copolymer, Glycerin, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tetrasodium Iminodisuccinate, Cellulose Gum, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Microcrystalline Cellulose, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sucrose Polystearate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Hydrogenated Polyisobutene, Sodium Stearoyl Glutamate, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol.


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA SUN Kids Ultra Sensitive Trigger Spray SPF 50, 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA SUN Kids Ultra Sensitive Trigger Spray SPF50 300 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVEA SUN Kids Ultra Sensitive Trigger Spray SPF50 300 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií