PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nivona Caferomantica 680

Zobraziť katalóg
Nivona Caferomantica 680
Automatický kávovar tlak 15 bar, mliečny systém, mlynček na kávu, príprava dvoch šálok naraz, bluetooth, displej, parná dýza, ohrievač šálok, nastavenie množstva vody, nastavenie množstva kávy, odkvapkávací systém, odvápňovací systém, samočistiaci systém, režim úspory energie a cappuccino a latte, objem nádržky na vodu 2,2 l, mechanizmus mletia: kónické kamene, veľkosť zásobníka mlynčeka 250 g, príkon 1455 W, šírka 24 cm, výška 34 cm, hĺbka 46 cm, hmotnosť 10 kg
Kód:  NIVCA068 Produktové číslo:  NICR 680 Stránky výrobcu

Nivona Caferomantica 680


Nivona CafeRomantica 680 je krásny, jednoduchý a všestranný automatický kávovar v modernom 3D InMold prevedení. Vďaka do detailov prepracovaným funkciám a jednoduchému ovládaniu v kombinácii s nemeckou kvalitou si budete môcť dopriať kvalitnú kávu ako z kaviarne. Je ideálnym riešením ako do domácnosti, tak aj do kancelárie. S kávovarom Nivona CafeRomantica 680 ľahko pripravíte nielen espresso, ale aj mliečne špeciality od cappuccina až po latte macchiato. Tento model je navyše vybavený Bluetooth pripojením a možno ho tak pohodlne ovládať prostredníctvom mobilného telefónu alebo tabletu – stačí si bezplatne stiahnuť aplikáciu Nivona App (Google Play a App Store). Môžete tak pohodlne sedieť v kresle, zatiaľ čo kávovar bude pripravovať lahodnú kávu.

Kľúčové vlastnosti automatického kávovaru Nivona CafeRomantica 680

  • Nastaviteľná teplota v 3 stupňoch, intenzita v 5 stupňoch
  • Výškovo nastaviteľný výstup kávy do 14 cm
  • Automatické sledovanie zásoby vody
  • Individuálne nastaviteľná hrubosť mletia
  • Odkladacia plocha na šálky s funkciou ohrevu – pasívne zvyškovým teplom
  • Moja káva – nastavenie a uloženie 5 individuálnych receptov na kávu
  • Vrátane filtra na čerstvú vodu CLARIS, čistiacich tabliet, hadičky na mlieko a dávkovacej odmerky

Aróma Balance

Princípom nového systému Aróma Balance je individuálne prispôsobenie času a tlaku, ktorý pri sparovaní prejde namletou kávou v preddefinovanej vlne. Kávovar Nivona CafeRomantica tak zaručí optimálnu extrakciu, ktorej výsledkom sú tri rôzne úrovne arómy kávy. To všetko pri použití jedného druhu zrnkovej kávy a rovnakého množstva kávy aj vody. Pomocou technológie Aróma Balance dosiahnete ideálne vyváženie a dokonalú chuť.

CafeRomantica 680 so systémom Aromatica

Nádoba na vodu disponuje objemom 2,2 litra, čo postačí na niekoľko veľkých šálok kávy, teda doplňovanie vody nebude potrebné tak často. Zásobník na kávu pojme až 250 gramov kávových zŕn. Teplotu kávy si budete môcť zvoliť hneď v troch stupňoch. Ak hľadíte na ekonomickú stránku spotrebiča, tak automatický kávovar Nivona 680 ponúka aj ECO režim s úsporou elektrickej energie. Tento model je vybavený zadnými kolieskami pre ľahšiu manipuláciu.

Systém Aromatica patentovaný samotnou značkou Nivona je zárukou dokonalej intenzívnej arómy pripravovanej kávy. Tichý kónický mlynček CafeRomantica z kalenej ocele dokáže zomlieť kávové zrná presne podľa vašich predstáv. Zomletá káva potom putuje v odmeranej dávke do komory, kde dôjde k jej zhutneniu a spareniu horúcou vodou. Pôsobením tlaku 15 barov a zväčšeniu varnej komory sa voda s kávou dostanú do vírivého pohybu, vďaka čomu je možné dosiahnuť silnejšie uvoľnenie lahodnej arómy. Zväčšenie varnej komory umožňuje veko, ktoré je uložené na pružinách.

Automatický kávovar s jednoduchým čistením

Ak ste milovníkom mliečnych nápojov, tak vďaka automatickému kávovaru Nivona CafeRomantica 680 bude ich príprava hračkou úplne pre každého. Jednoducho tak napr. vyrobíte latte macchiato pomocou samonasávacej napeňovacej dýzy, ktorá vyrobí nielen paru, ale aj horúcu vodu. Pre dokonalú mliečnu penu potom stačí vložiť nádobu s mliekom pod dýzu a nasávaciu hadičku ponoriť do nádobky a začať samotné napeňovanie.

Zabudnite na zložíte rozoberanie prístroja a ešte namáhavejšie čistenie. Kávovar Nivona disponuje nielen automatickými programami na čistenie, odvápnenie a preplachy, ale tiež umožňuje vybratie varnej jednotky, vďaka čomu ju môžete veľmi jednoducho opláchnuť pod tečúcou vodou. Pravidelným čistením udržíte 100 % čistotu prístroja a zabránite tvorbe baktérií či plesní.

Displej pre jednoduchú obsluhu

Aby bola obsluha čo najjednoduchšia a jednoducho pochopiteľná pre každého, tak výrobca vybavil kávovar Nivona CafeRomantica 680 digitálnym displejom, ktorý vás bude informovať o každom procese pomocou intuitívnych symbolov.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 455 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
2,2 l Hotovo!
Materiál
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Mliečny systém, Bez mliečneho riešenia Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
46 cm Hotovo!
Šírka
24 cm Hotovo!
Výška
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!
Maximálna výška priestoru na šálku
14 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Receptúry

Mliečne receptúry
Caffe latte, Cappuccino Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nivona Caferomantica 680 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVONA Caferomantica 680. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NIVONA Caferomatica 680.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií