AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Noaton AP 2145, čistička vzduchu s ionizátorom

Zobraziť katalóg
Noaton AP 2145, čistička vzduchu s ionizátorom
Čistička vzduchu výkon 200 m3/h, príkon 40 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 45 m2, maximálna hlučnosť 53 dB(A), filter: hepa, uhlíkový, predfilter, uv-c žiarenie a TiO2, automatický režim, časovač, detský zámok, ionizácia vzduchu a nočný režim, rozmery: 325 mm×530 mm×202 mm (Š×V×H)
Kód:  GAV2608nad55 Produktové číslo:  GAV2608nad55

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Noaton AP 2145, čistička vzduchu s ionizátorom Predaj skončil

Noaton AP 2145, čistička vzduchu s ionizátorom

Čistička vzduchu Noaton premení domácu klímu na sviežejší vzduch všetkým tým, ktorých sužuje alergia, astma či iné dýchacie ťažkosti. Tento šikovný mobilný spoločník nájde využitie do interiéru s rozmerom až 45 m2. O sympatickej spoľahlivosti a efektivite v čistení vzduchu svedčí vzduchový výkon – čistička vzduchu hravo pohltí množstvo do 200 m3/h. Ovzdušie sa v prvom kroku očistí od hrubších nečistôt za pomoci predfiltra. Kľúčovou filtračnou časťou čističky vzduchu Noaton je vzduchový filter typu HEPA, ten účinne zvládne absorbovať až 99 % alergénov, prachových častíc aj baktérií. Na neutralizáciu nepríjemných pachov z kuchyne je najviac vhodný uhlíkový filter. V konečnej fáze čistička vzduchu vzduch fúkaný do priestoru zároveň doplní o negatívne nabité ióny, a tak bude vzduch čerstvý ako v lese. Pokiaľ sa pýtate na jej rozmery, tie sú 325 × 530 × 202 mm.

Hlavné prednosti čističky vzduchu Noaton AP 2145, čistička vzduchu s ionizátorom

  • Čistička vzduchu Noaton je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 45 m2
  • Filter HEPA odstraňuje maximálne množstvo alergénov a nečistôt
  • Uhlíkový filter odstraňuje pachy, dym aj emisie z dopravných prostriedkov
  • Predfiltrovaním sa vzduch vyčistí od vlasov, chlpov aj veľkých častíc prachu
  • Výkon čistenia 200 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu Noaton: 325 × 530 × 202 mm

Funkcie čističky vzduchu Noaton AP 2145, čistička vzduchu s ionizátorom

By nebola kompletná, pokiaľ by nebola opatrená aj časovačom, prostredníctvom ktorého si na základe svojich požiadaviek môžete navoliť periódu chodu. Na aktivitu čističky vzduchu Noaton počas spánku si môžete spustiť komfortný tichý nočný režim, vďaka ktorému môžete pokojne spať. Tiež disponuje inteligentným automatickým chodom, ktorý na základe toho, aký bude stav ovzdušia, operatívne upraví výkon. V prípade, že máte doma zvedavé dieťatko a neprajete si, aby sa z čističky vzduchu stala hračka, určite oceníte funkciu detského zámku.

Parametre a špecifikácia

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový, UV žiareniu, TiO2 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
32,5 cm Hotovo!
Hĺbka
20,2 cm Hotovo!
Výška
53 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Noaton AP 2145, čistička vzduchu s ionizátorom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Noaton AP 2145, čistička vzduchu s ionizátorem.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií