AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Nokia 1 Blue Dual SIM

Zobraziť katalóg
Nokia 1 Blue Dual SIM
5 1 hodnotení
Mobilný telefón – 4.5" IPS 480×854, MediaTek MT6737M Quad Core, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSDXC až 128GB, fotoaparát 5Mpx + 2MPx, GPS, WiFi, Bluetooth 4.2, 4G/LTE, micro USB, Dual SIM (Nano SIM), batéria 2150mAh, Android Oreo GO
Kód:  NOK0338b1 Produktové číslo:  11FRTL01A03 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia 1 Blue Dual SIM

         

Vlastnosti telefónu

133,6 mm

Nokia 1

67,7 mm

Nokia 1

9,5 mm

Hmotnosť telefónu: 131 g

Uhlopriečka displeja

4,5"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android Oreo GO

Typ operačného systému

Výdrž batérie

2 150 mAh

Výdrž batérie

MicroSim

Dual Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery

67,7 × 133,6 × 9,5 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

8 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

5 Mpx + 2 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE/4G

Najrýchlejší internet

SD karta

MicroSDHC až 128 GB

Slot pre pamäťové karty

Váha

131 g

Hmotnosť telefónu


Cenovo dostupný telefón

Nokia 1 Dual Sim je cenovo dostupný mobilný telefón. Nokia v modrom vyhotovení s kompaktnými rozmermi v polykarbonátovom obale vyzerá veľmi štýlovo a prináša so sebou širokú ponuku obľúbených aplikácií, akými sú napríklad WhatsApp, Facebook, YouTube, Google Maps a mnoho iných. 



Surfujte rýchlejšie pomocou 4G/LTE

Nokiu 1 s uhlopriečkou displeja 4,5" poháňa štvorjadrový procesor Mediatek MT6737M s podporou vysokorýchlostného pripojenia 4G/LTE na streamovanie a surfovanie. Výhodou je funkcia Dual SIM – možnosť vložiť dve SIM karty a využívať tak obidve telefónne čísla či dvoch rôznych operátorov v jednom telefóne. Mobilný telefón disponuje operačným systémom Android 8 Oreo z edície Go, ktorý vás nebude trápiť zbytočnými aplikáciami ani skrytými procesmi, znižujúcimi životnosť batérie.

     

Fotoaparát s LED bleskom

Vzácne okamihy zachytíte pomocou 5 Mpx fotoaparátu s LED bleskom. Na selfie momenty je k dispozícii 2 Mpx predná kamera. Telefón je vybavený 8 GB internou pamäťou, ktorú možno rozšíriť pomocou microSD karty až na veľkosť 128 GB.


Xpress-on kryty sú späť

Prispôsobte si vašu Nokiu tak, aby zodpovedala vášmu štýlu. Xpress-on kryty prichádzajú v najrôznejších farbách, a preto ich môžete meniť podľa nálady. 


Program YouTube Go

Telefón Nokia 1 sa dodáva s programom YouTube Go, ktorý je určený na to, aby bežal rýchlejšie a pri sledovaní videa a streamovaní využíval menej dát. Môžete si zvoliť aj kvalitu prehrávania a sťahovať videá k neskoršiemu offline sledovaniu.


                                                               

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Přístroj jsem zakoupil pro manželku. Zatím ho testuji a vypadá to, že jsem zvolil dobře. Mnou požadované kritéria, tedy: uhlopříčka max. 4,5", vyjímatelná baterie s kapacitou vyšší jak 2.000mAh, Dual, samostatné sloty Sim/Sim/paměťová karta, LTE - splňuje. Navzdory 1Gb RAM běhá plynule, neseká se, asi díky Android 8,1 Go. Zatím spokojenost.

1: Baterie přístroje je zabudovaná nebo uživatelsky výměnná? 2: Přístroj má 2 plnohodnotné SIM+paměť kartu (3 sloty) nebo hybrid (2 sloty)? Děkuji za odpovědi.

Není ta cena 2500 nějaký velký úlet? Třeba, že jste se jako o 500 spletli

Diskusia a poradňa k Nokia 1 Blue Dual SIM
Príslušenstvo pre Nokia 1 Blue Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia 1 Blue Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia 1 Dual SIM Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia 1 Dual SIM Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia 1 Blue Dual SIM.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií