Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Nokia 1 Red

Zobraziť katalóg
Nokia 1 Red
5 2 hodnotení
Mobilný telefón – 4.5" IPS 480×854, MediaTek MT6737M Quad Core, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSDXC až 128GB, fotoaparát 5Mpx + 2MPx, GPS, WiFi, Bluetooth 4.2, 4G/LTE, micro USB, Single SIM (Nano SIM), batéria 2150mAh, Android Oreo GO
Kód:  NOK0337b2 Produktové číslo:  11FRTR01A03

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia 1 Red

Vlastnosti telefónu

133,6 mm

Nokia 1

67,7 mm

Nokia 1

9,5 mm

Hmotnosť telefónu: 131 g

Úhlopříčka displeje

4,5"

Uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android Oreo GO

Typ operačného systému

Výdrž baterie

2 150 mAh

Výdrž batérie

MicroSim

Nano SIM

Typ SIM karty

Rozměry

67,7 × 13,6 × 9,5 mm

Rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

8 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

5 Mpx + 2 Mpx

Fotoaparát

Připojení

LTE/4G

Najrýchlejší internet

SD karta

MicroSDHC až 128 GB

Slot na pamäťové karty

Váha

131 g

Hmotnosť telefónu


Cenovo dostupný telefón

Nokia 1 je cenovo dostupný mobilný telefón. Nokia v červenom vyhotovení s kompaktnými rozmermi v polykarbonátovom obale vyzerá veľmi štýlovo a prináša so sebou širokú ponuku obľúbených aplikácií, akými sú napríklad WhatsApp, Facebook, YouTube, Google Maps a mnoho iných. 



Surfujte rýchlejšie pomocou 4G/LTE

Nokiu 1 s uhlopriečkou displeja 4,5" poháňa štvorjadrový procesor Mediatek MT6737M s podporou vysokorýchlostného pripojenia 4G/LTE na streamovanie a surfovanie. Mobilný telefón disponuje operačným systémom Android 8 Oreo z edície Go, ktorý vás nebude trápiť zbytočnými aplikáciami ani skrytými procesmi, znižujúcimi životnosť batérie.


Fotoaparát s LED bleskom

Vzácne okamihy zachytíte pomocou 5 MPx fotoaparátu s LED bleskom. Pre selfie momenty vám je k dispozícii 2 MPx predná kamera. Telefón je vybavený 8 GB internou pamäťou, ktorú je možné rozšíriť pomocou microSD karty až na veľkosť 128 GB.


Xpress-on kryty sú späť

Prispôsobte si vašu Nokiu tak, aby zodpovedala vášmu štýlu. Xpress-on kryty prichádzajú v najrôznejších farbách, a preto ich môžete meniť podľa nálady. 


Program YouTube Go

Telefón Nokia 1 je dodávaný s programom YouTube Go, ktorý je určený na to, aby bežal rýchlejšie a pri sledovaní videa a streamovaní využíval menej dát. Môžete si zvoliť aj kvalitu prehrávania a sťahovať videá na neskoršie offline sledovanie.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, půjde na systému oreo go spustit aplikace family Link?

Dobrý den, proč je v popiscích informace, že telefon má 8 GB RAM, když má jen 1 GB?

Diskusia a poradňa k Nokia 1 Red
Príslušenstvo pre Nokia 1 Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia 1 Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Handy Nokia 1 Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Handy Nokia 1 Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia 1 Red.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií