Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nokia 6.1 Blue Dual SIM

Zobraziť katalóg
Nokia 6.1 Blue Dual SIM
4,8 36 hodnotení
Mobilný telefón 5,5" IPS 1920×1080, procesor Qualcomm Snapdragon 630 8jadrový, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, micro SDXC až 128 GB, zadný fotoaparát 16 Mpx (f/2), predný fotoaparát 8 Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov, dual SIM, neblokovaný, rýchle nabíjanie, batéria 3000 mAh, Android 8.0 Oreo
Kód:  NOK0335blue1 Produktové číslo:  11PL2L01A15

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia 6.1 Blue Dual SIM

Vlastnosti telefónu

148,8 mm

Nokia 6.1 Blue Dual SIM

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

75,8 mm

Nokia 6.1 Blue Dual SIM

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

8,1 mm

Hmotnosť telefónu: 172 g

Uhlopriečka displeja

5,5"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 8.0 Oreo

Typ operačného systému

Kapacita batérie

3 000 mAh

Kapacita batérie

Micro Sim

Dual Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery

75,8 × 148,8 × 8,2 mm

Rrozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

32/64 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 + 8 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

Micro SDXC až 128 GB

Slot na pamäťové karty

Hmotnosť

Predstavujeme vám Nokia 6.1 Blue Dual Sim

Legenda medzi mobilnými telefónmi sa vracia v plnej paráde. Zoznámte sa s modelom, ktorý prichádza s overenými komponentmi a veľmi pekným, elegantným dizajnom. Nokia 6.1 Dual Sim v štýlovom hliníkovom tele bez predelov vám určite urobí radosť. Pokiaľ milujete viacero aplikácií spustených súčasne, konečne si vychutnáte multitasking bez sekania a zamŕzania.

Veľký Full HD displej

Obrovský displej má Full HD rozlíšenie a vďaka technológii IPS s rozlíšením 1 920 × 1 080 je dobre čitateľný aj na slnku. Jeho okraje zasahujú až k bokom telefónu a vytvárajú úchvatný 2,5D efekt. Pred škrabancami je povrch displeja chránený krycím sklom Corning Gorilla Glass 3. Bez obáv si tak kdekoľvek môžete vychutnať surfovanie po internete, hranie hier, alebo sledovanie filmov vo vysokej kvalite.

Fotoaparát s optikou ZEISS

Na zadnej strane nájdete kameru s podlhovastým dizajnom, na aký sme si pri Nokii zvykli. S optikou ZEISS a dvojtónovým bleskom bude každá snímka nádherná. Máte tiež možnosť nahrávať video v kvalite 4K. Rozlíšenie 16 Mpx (f/2.0), fázové zaostrenie a vynikajúca svetelnosť vám pomôžu zachytiť vaše zážitky v plnej paráde. Na prednej strane samozrejme nechýba selfie fotoaparát. Má rozlíšenie vynikajúcich 8 Mpx (f/2.0), takže sa budete môcť pochváliť kvalitnými snímkami.

Režim Dual-Sight

Skvelou vymoženosťou je aj inteligentná funkcia Dual-Sight, ktorá zachytáva dianie súčasne predným aj zadným fotoaparátom. Poteší vás aj priestorový zvuk natočených videí, vďaka dvojici mikrofónov.

Až o 60 % vyšší výkon

Telefón Nokia 6.1 poháňa osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 630 s 3 GB operačnou pamäťou RAM a batéria s kapacitou 3 000 mAh. Oproti predchádzajúcemu modelu disponuje nová Nokia 6.1 až o 60 % vyšším výkonom. Telefón Nokia 6.1 pracuje s operačným systémom Android 8.0 Oreo s pravidelnými aktualizáciami. Tento zjednodušený systém s množstvom nainštalovaných aplikácií a bezplatným neobmedzeným úložiskom vám ponúkne príjemné používateľské prostredie.

Štýl a spoľahlivosť

Nokia 6.1 ponúka vynikajúci pomer ceny a úžitkovej hodnoty. Nielen fanúšikovia tejto značky určite ocenia elegantné spracovanie a povestnú spoľahlivosť. Ako bonus k používateľskému komfortu disponuje tento model aj senzorom odtlačkov prstov a funkciou rýchleho nabíjania.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

v černo/copper barvě u vás v ufo krámě by nebyl k sehnání??

jaký ma úložiště (volné)

Dobrý den, potřeboval bych v daném telefonu 2 Sim karty + paměťovou kartu. Nabízí to tento telefon? Omlouvám se, ale někde jsem se dočetl, že ano, někde že ne. Děkuji

Umí telefón přijímat signál ze systému Gallieo?

Dobrý den. Prosím o informaci zda se u telefonů Nokia 6.1 jedná o distribuci CZ

Dobrý den, má tel.notifikační diodu pro zmeškané hovory a sms? Děkuji.

Dobrý den, na Nokii 6.1 mám prasklý display. Vše funguje, je jen prasklé vrchní sklo. Kde mohu vyřešit opravu? Jsem ze Dvůr Králové nad Labem....děkuji

V balení chybí český nebo anglický návod, je to běžné?

Dobrý den, prodávaný kus je z modelový roku 2018 nebo 2019? Jaký operační systém obsahuje? Android 8.0 Oreo Android 9 Pie?

Dobrý den, po připojení sluchátek jsem proskenoval rádio. Našlo stanice, ale ve sluchátkách se ozývá jen šum. Mám reklamovat mobil, nebo je problém někde jinde? Vyzkoušeno s několika sluchátky. Výsledek stejný. Nesetkal se někdo se stejným problémem. Děkuji za odpověď a radu. Martin

Diskusia a poradňa k Nokia 6.1 Blue Dual SIM
Príslušenstvo pre Nokia 6.1 Blue Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia 6.1 Blue Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia 6.1 Blue Dual SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia 6.1 Blue Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia 6.1 Dual SIM, kék.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií