Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Nokia BV-T5E 3000mAh Li-Ion (Bulk)

Zobraziť katalóg
Nokia BV-T5E 3000mAh Li-Ion (Bulk)
4,0 3 hodnotení
Batéria do mobilu pre Lumia 950
Kód:  RX205d51 Produktové číslo:  8595642264801
Nokia BV-T5E 3000mAh Li-Ion (Bulk) Predaj skončil

Nokia BV-T5E 3000mAh Li-Ion (Bulk)

Batéria sa nabíja zúfalo pomaly oproti pôvodnej. Za 30 minút iba 15%. Batéria bola prednabitá na 50%. Nabíjať som začal pri poklese na 15%. Prosím o vyjadranie Alzy, či sú batérie originálne.

Dobry den, Dnes som zakupil bateriu, vlozil ju do telefonu a ten zapojil nabijacku. Trlefon kazdych cca 10 sekúnd zavibruje ale nezapne sa (nechal som ho na nabijacke hodinu). Skusil som aj bezdrotovu nabijacku, ktorá signalizuje, ze sa telefon dobika, no zapnut ho neide. Nejaky tip pred tym, nez bateriu pojdem reklamovat? Diky!

kdy bude baterie dostupná??Jak funguje rychlo nabijení?? a jeto opravdu originaál baterie??

Dobrý den, podporuje tato baterie rychlonabíjení?

Dobry den, jedna se skutecne o original baterii? Zakoupil jsem minulou nedeli, nabijeni trva ukrutne dlouho (pres dve a pul hodiny), puvodni bateria byla nabita kolem hodiny a pul/trictvrte i kdyz byla nova. Baterie se jakoby nabije na 100 %, ale po odpojeni ukazuje napr. 80 nebo se ze sta velice rychle dostane niz. Dekuji za odpoved.

Alzo, upravte si specifikaci zbozi, baterka neni "originalni". Koupil jsem baterii a bohuzel musim potvrdit podezreni ostatnich, ze se nejedna o vyrobek oznacitelny jako v pravem smyslu jako original, protoze se nabiji rychlosti jen cca 21-22% za hodinu. Tedy nepodporuje rychle nabijeni ani kdyz pripojite originalni nabijecku, ktera ma "papirove" parametry, aby bateri nabila za cca hodinu celou. Puvodni baterka v telefonu se nabijela hodinu a kousek opravdu cela na 100%. Nejedna se tedy zjevne o originalni vyrobek a ALZA by na to mela upozornit! Minimalne ze nepodporuje rychle nabijeni. Kolik lidi si jeste musi takto stezovat? Budu baterii rozhodne vracet.

Je na čerstvě dodaných bateriích datum výroby? Jaké? Díky

Diskusia a poradňa k Nokia BV-T5E 3000mAh Li-Ion (Bulk)
Príslušenstvo pre Nokia BV-T5E 3000mAh Li-Ion (Bulk)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia BV-T5E 3000mAh Li-Ion (Bulk) OEM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia BV-T5E 3000mAh Li-Ion (Bulk). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia BV-T5E 3000mAh Li-Ion (Bulk). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia BV-T5E 3000mAh Li-Ion (tömeges).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií