Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture Rapture

Nokia DC-19 žltá

Zobraziť katalóg
Nokia DC-19 žltá
4,7 3 hodnotení
Powerbank záložný zdroj energie, 3200mAh, micro USB
Kód:  RN990i4j Produktové číslo:  02738R5

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia DC-19 žltá

Externá batéria NOKIA DC-19 je ďalším z radu inovatívnych produktov tejto fínskej spoločnosti. Vďaka nemu vás už nebude trápiť jeden z najpálčivejších problémov dnešných moderných smartphonov a ďalších zariadení - časté napájanie prostredníctvom elektrickej siete.

Externi batérie NOKIA DC-19 ponúkne kompaktné rozmery, perfektný a praktický dizajn a robustný kapacitu Li-Ion akumulátora 3200 mAh. Využíva dnes najrozšírenejšie rozhranie microUSB a tak je kompatibilita nielen s prístrojmi značky Nokia zaručená. Praktická je tiež prítomnosť LED indikátora stavu batérie. Vždy tak budete vedieť, koľko ultrakompaktný energie si so sebou nesiete.

Či už vyrazíte kamkoľvek - NOKIA DC-19 bude vašim skvelým spoločníkom, Ktorého prítomnosť oceníte každý deň. Žite so svojim telefónom či tabletom aktívne a nenechajte sa obmedzovať.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

externá batéria

Funkcie:
záložný zdroj energie
LED indikácia nabitia

Napájanie:
Technológia: Li-Ion
Kapacita: 3200 mAh
Maximálna doba nabíjania: 200 min

Rozhranie:
microUSB

Rozmery:
99,5 x 25,4 mm

Dĺžka kábla:
25 cm

Hmotnosť:
78 g

Farebné prevedenie:
žlté
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
25 mm (2,5 cm) Hotovo!
Výška
99,5 mm (9,95 cm) Hotovo!
Hĺbka
25 mm (2,5 cm) Hotovo!
Kapacita
3 200 mAh Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!

Rozmery

Šírka
25 mm (2,5 cm) Hotovo!
Výška
99,5 mm (9,95 cm) Hotovo!
Hĺbka
25 mm (2,5 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
3 200 mAh Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
78 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia DC-19 žltá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia DC-19 žlutá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia DC-19 gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia DC-19 gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia DC-19 Yellow.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií