AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Nokia G50 Dual SIM 5G

Zobraziť katalóg
Nokia G50 Dual SIM 5G
3,7 6 hodnotení
Mobilný telefón –
Kód:  EUREAM026ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia G50 Dual SIM 5G

Mobilný telefón Nokia G50 Dual SIM 5G ...

Nokia G50 Dual SIM 5G ľahko identifikujete ako smartfón. Vďaka nemu budete schopní sledovať dianie na internete, fotiť aj vyhotovovať videá trojitým snímačom, ale samozrejme tiež hrať náročnejšie hry. Operačná pamäť má kapacitu 4 GB. Taký výkon dovoľuje hrať hry a obsluhovať aj viac aplikácií naraz. Smartfónu Nokia G50 Dual SIM 5G dodá potrebnú energiu batéria, ktorá má veľmi solídnu výdrž vďaka netradičnej kapacite 5000 mAh. Nevyhnutným bodom je rovnako aj konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Zdĺhavé načítavanie internetu už nebude váš problém, keďže tento model podporuje 5G. Smartfón Realme má systém čistého Androidu.

Zaujímavé parametre smartfónu Nokia G50 Dual SIM 5G

  • Pre SIM karty pripravená konfigurácia dual SIM + pamäťová karta
  • Operačná pamäť 4 GB a procesor Qualcomm Snapdragon 480 5G
  • Grafický akcelerátor Adreno 619
  • NFC rozhranie nahradí pri platení kartu
  • Zadný fotoaparát disponuje rozlíšením 48 Mpx
  • Na zadnej strane mobilného telefónu nájdete 3 snímače fotoaparátu
  • 18 W rýchleho nabíjania
  • Odomykanie mobilu funkciou rozpoznania tváre
  • Mobilný telefón Realme má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Nokia G50 Dual SIM 5G ...
Mobilný telefón Nokia G50 Dual SIM 5G ...

Displej a fotovýbava smartfónu Nokia G50 Dual SIM 5G

displej telefónu s výrezom v tvare kvapky dostal HD rozlíšenie. Je založený na obľúbenej technológii IPS s kvalitným podaním farieb a dobrými pozorovacími uhlami. Výbavu pre fotografie a videá predstavuje v mobilnom telefóne Nokia G50 Dual SIM 5G fotoaparát s trojicou šošoviek a hlavný 48Mpx objektív (f/1,8). Fotografovanie podstatne zjednoduší presné a efektívne ostrenie fázovým posunom. Samozrejmosťou je praktická prisvetľovacia dióda. Pre používateľov milujúcich vyhotovovanie selfies má mobilný telefón predný fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx. U tohto modelu sa môžete tešiť na jeden širokouhlý objektív.

Smartfón Nokia G50 Dual SIM 5G má bohatou výbavu

Smartfón je pripravený obsluhovať hneď 2 SIM karty, a to bez obsadenia slotu na pamäťovú kartu. O zabezpečenie smartfónu Nokia G50 Dual SIM 5G sa stará obľúbená čítačka odtlačkov prstov umiestnená na tele zariadenia. Variant bleskového odomknutia zariadenia bez toho, aby ste museli zadávať heslo, sprístupňuje spoľahlivé rozpoznávanie podoby tváre. Stále vyhľadávanejšou funkciou je rozhranie NFC, ktoré umožní napríklad pohodlné a rýchle platby. Samozrejmosťou je podpora na rýchle pripojenie k sieti a senzory nevyhnutné na správne fungovanie všetkých aplikácií.

Mobilný telefón Nokia G50 Dual SIM 5G ...

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia G50 Dual SIM 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia G50 Dual SIM 5G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia G50 Dual SIM 5G.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií