AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nokia Home

Zobraziť katalóg
Nokia Home
Detská pestúnka - detská opatrovateľka, HD monitor domácnosti, obojsmerný zvuk, 135 stupňov zorný uhol, 12x ePTZ zoom, nočný režim, detektor pohybu, detektor zvuku, ochrana domácnosti vďaka automatickému nahrávaniu krátkych sekvencií, snímanie kvality vzduchu, sledovanie domácnosti / dieťaťa cez WiFi, Ethernet, Bluetooth, kompatibilita iOS 7 a výššia
Kód:  NOKIAW7 Produktové číslo:  WBP02-All-Inter

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia Home

Hľadáte inteligentnú videoopatrovateľku alebo len často jazdíte preč a chcete mať odkiaľkoľvek prehľad čo robia vaše ratolesti? Nielen to vie videokamera Nokia Home. Vďaka možnosti streamovania videa priamo do vášho telefónu môžete sledovať všetko, čo sa vo vašom dome deje. Kvalitu videa v HD vám umožní senzor CMOS Sony, ktorý zaistí krásny, ostrý obraz a spolu s technológiou ePTZ s 12x zoomom, vám umožní vidieť aj tie najmenšie detaily. Pomocou infračervenej LED a mechanického filtra docielime skvelú viditeľnosť aj v noci. Bleskurýchly prenos dát je opatrený najnovším protokolom WebRTC. 

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlová domáca kamera, ktorá vám zaručí ochranu 24/7
  • Kvalita videa v HD
  • 5MPx CMOS senzor, ktorý zaručuje ostrý obraz plný farieb
  • Kontrola kvality ovzdušia
  • Technológia ePTZs 12x zoomom pre veľmi detailné zábery
  • Nočné videnie
  • Širokouhlý záber 135°
  • Zabudovaný mikrofón a reproduktor slúžiaci pre komunikáciu, ale aj prehrávanie hudby

Majte doma čerstvý vzduch

Domáca kamera Nokia Home je prvá videokamera, ktorá disponuje funkciou kontroly čistoty ovzdušia. Sledovaním hodnôt vnitřího ovzdušia môžete ochrániť seba aj svoju rodinu pred znečisteným vzduchom.

Nikdy o nič neprídete

Vždy, keď kamera Nokia Home zaznamená pohyb alebo hluk urobí snímku alebo nahrá krátke video. Záznamy z natáčania sa ukladajú až 30 dní takže sa nemusíte báť, že by ste o nejakú snímku prišli. Ďalej kamera ponúka možnosť nastaviť rozmedzie kedy budete dostávať notifikácie, keď sa zaznamená hluk alebo pohyb.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, umí kamera zasílat notifikace? A pokud ano, zasílá i screenshoty událostí? Lze si někde zpětně přehrát událost (cloudové úložiště), nebo to je jen na "live" video? Díky

Dobrý deň, ako môžem resetovať kameru do výrobného nastavenia ? Totiž keď je prensiem do práce na inú WiFi, už ju nedokážem aktivovať. A po odhlásení a novom prihlásení ju už nenájdem ani na pôvodnej WiFi. Inštaloval som to podľa návodu.

Nokia Home nema podporu Apple Homekit.

Dobry den, mate predstavu, kdy se bude zbozi prodavat? Dekuji

Diskusia a poradňa k Nokia Home
Príslušenstvo pre Nokia Home Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia Home. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia Home. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia Home. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia Home.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií