AD elektro Star Wars

Nokia Lumia 1320 bílá

Zobraziť katalóg
Nokia Lumia 1320 bílá
4,8 4 hodnotení
Mobilný telefón 6 "1280x720 IPS ClearBlack, CPU Qualcomm 1.7GHz Dual-Core, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, fotoaparát 5MPx, GPS, WiFi, Bluetooth, LTE/3G, micro SD, micro USB, FM, Windows Phone 8
Kód:  RN800n2 Produktové číslo:  A00016959

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia Lumia 1320 bílá

Predstavujeme vám nový mobilný telefón firmy Nokia a to Nokia Lumia 1320 White . Telefón je dodávaný s operačným systémom Windows Phone 8 , Vďaka ktorým patrí Nokia Lumia 1320 medzi špičkové chytré telefóny sa veľa funkcií a vychytávok. Na prepracované úvodnej obrazovke si môžete meniť veľkosť dlaždíc, nechýba spätná kompatibilita s aplikáciami pre Windows Phone 7.

Farebný zážitok


Displej s uhlopriečkou 6 " a rozlíšením 1280x720 obrazových bodov vytvára tak jemný obraz, že ľudské oko nie je schopné rozlíšiť jednotlivé obrazové body. IPS displej vykreslí vždy len tie najžiarivejšie a najjasnejšie farby.

Vyvážený výkon


Prezerajte si webové stránky rýchlo ako na počítači a hrajte moderné a vizuálne pokročilých 3D hry . To všetko je možné len vďaka dvojjadrovému procesora taktovanému na frekvencii 1,7 GHz . Aj napriek relatívne vysokú frekvenciu je jeho spotreba minimálna. Operačná pamäť o veľkostí 1 GB umožňuje mať na pozadí spustených veľa aplikácií zároveň. Pre vaše dáta je k dispozícii vnútorná pamäť s kapacitou 8 GB , Ktorú je navyše možné rozšíriť pomocou microSD kariet s kapacitou až 64 GB.

Vložte do svojich fotiek kúzlo


Zachyťte všetky vaše unikátne okamihy s fotoaparátom v telefóne Lumia. Rozlíšenie 5 Mpx nevynechá žiadny detail. Prítomnosť LED blesku a pokročilá stabilizácia obrazu urobí z každej fotky majstrovské dielo bez nechceného šumu. Inovatívne a pokročilé editačné nástroje premení vašu fotku k dokonalosti. Kvalitné fotografie dopĺňa možnosť natáčania videí vo vysokom FullHD rozlíšenie.

Skvelý na cesty


Zabudovaný GPS senzor vám kedykoľvek presne umožní sledovať vašu polohu. Pre pripojenie slúchadiel je pripravený 3,5 mm jack konektor. Napájanie zabezpečuje Li-Ion akumulátor s kapacitou 3400 mAh , Ktorý pretiahne výdrž telefónu až na 675 hodín v pohotovostnom režime alebo 1260 minút hovoru.

Vhodný pre podnikanie


Nokia Lumia 1320 je veľmi efektívne obchodné smartphone s predinštalovaným Microsoft Office a mnoho ďalšími skvelými aplikáciami, ako je Microsoft Exchange , Office 365 a Lync. Zabezpečenie na podnikovej úrovni vám dáva pokoj, nech ste kdekoľvek.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia Lumia 1320 bílá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia Lumia 1320 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 1320 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 1320 weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia Lumia 1320 bílá.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií