AD homeoffice PET

Nokia Lumia 920 Black

Zobraziť katalóg
Nokia Lumia 920 Black
4,7 30 hodnotení
Mobilný telefón IPS LCD ClearBlack Puremotion HD + 4.5 "768x1280, procesor Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 1,5 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 32GB, fotoaparát PureView 8,7 mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, micro USB, Windows Phone 8
Kód:  RN800j1 Produktové číslo:  0022S56

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia Lumia 920 Black

Buďte pripravení na februárový príchod legendy už teraz. "Ohromný. To je to pravé slovo popisujúce fotoaparát Lumi 920 s technológiou PureView. "," Je to veľký, nádherný a pravdepodobne najviac pokrokový chytrý telefón na trhu. "Presne takýmto výrokom sa nemohli ubrániť veľké internetové magazíny. Niet sa čomu diviť, špičkový displej s technológiou Puremotion HD +, Vysokým rozlíšením a technológiou IPS, výkonný hardvér, impresívne fotoaparát PureView a operačný systém Windows Phone 8 sú len zlomkom všetkých jedinečnosťou nové Lumi.




Výkonný základ, špičkový displej


Prezerajte si webové stránky rýchlo ako na počítači a hrajte moderné vizuálne pokročilé 3D hry. To všetko vám umožní dvojica jadier Krait ukrytých v mikroprocesora Qualcomm MSM8960. Aj napriek relatívne vysokú frekvenciu 1500 MHz je jeho spotreba minimálna. Čelnej strane dominuje najlepší displej, aký ste kedy mohli v mobilnom zariadení vidieť. Super citlivá dotyková vrstva patrí medzi najrýchlejší na svete a IPS panel s technológiouPuremotion HD + vykreslí vždy iba tie najžiarivejšie a najjasnejšie farby.




Ostré fotky za každej situácie


Zachyťte si všetky vaše unikátne okamihy s fotoaparátom PureView v telefóne Lumia. Vysoké rozlíšenie 8,7 Mpx nevynechá žiadny detail a kvalitné Carl Zeiss šošovky sa postarajú o presné navedenie svetla do senzora. Vysoká svetelnosť objektívu, Prítomnosť dvojica LED bleskova pokročilá stabilizácia obrazu urobí z každej fotky majstrovské dielo bez nechceného šumu. Kvalitné fotografie dopĺňa možnosť natáčania videí vo vysokom FullHD rozlíšenie s rýchlosťou 30 snímok za sekundu.





Bezdrôtové nabíjanie


Zabudnite na vyťahovanie nabíjačky v prípade dochádzajúce batérie, Nokia totiž so svojimi smartphonmi predbehla dobu. Pomocou špeciálnych nabíjačiek a zadného krytu telefónu môžete váš prístroj bezdrôtovo nabiť v priebehu pár hodín. Stačí si dokúpiť zadný kryt a bezdrôtovú nabíjačku, položiť na ňu telefón a nabíjací proces ihneď začne. Nielenže vám to ušetrí čas hľadania nabíjačky, ale zároveň to vyzerá futuristicky a vaša Lumia tak získa ešte väčšiu mieru exkluzivity.





S Lumia 920 sa nestratíte


Zabudovaný GPS senzor vám kedykoľvek presne umožní sledovať vašu polohu. K dispozícii máte veľmi prepracované a rozsiahle Bing aj Nokia mapy pre ľahkú orientáciu. Hľadáte vyhlásenou reštaurácii, potrebujete nájsť vhodné ubytovanie alebo sa len potrebujete zorientovať v mestskej doprave? S aplikáciouMestské info stačí telefón len podržať pred očami a na obrazovke uvidíte rozmiestnenie všetkých bodov záujmov.




Windows Phone 8


Vybavená najmodernejším operačným systémom Windows Phone 8 patrí Nokia Lumia 920 medzi špičkové chytré telefóny sa veľa funkcií a vychytávok. Na prepracované úvodnej obrazovke si môžete meniť veľkosť dlaždíc, Nechýba spätná kompatibilita s aplikáciami pre Windows Phone 7 a naviac získate plnej verzie kancelárskych aplikácií Office. Na synchronizáciu pošty a kontaktov z vášho emailového účtu poslúži známe klient Outlook.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia Lumia 920 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia Lumia 920 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 920 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia Lumia 920 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia Lumia 920 Black.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií