Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nomad Battery Cable for iPhone

Zobraziť katalóg
Nomad Battery Cable for iPhone
3,7 3 hodnotení
Dátový kábel – nabíjací/synchronizačný pre Apple zariadenia s lightning konektorom, 1.5m, opletený nylónom, MFi certifikácia, 2350mAh batéria
Kód:  NOMAD1l Produktové číslo:  NM019B1B00

Nomad Battery Cable for iPhone

Veľmi kvalitný battery kábel Nomad s lightning konektorom je určený na nabíjanie a synchronizáciu vašich Apple zariadení. Kábel bol vyvinutý tak, aby najskôr nabil váš telefón a potom samotnú batériu a to za pomoci 2 350 mAh kapacity. Elegantný svetelný indikátor vás upozorní na stav nabíjania. Kábel Nomad sa vyznačuje tiež vysokou odolnosťou, ktorú mu zabezpečuje 2× pevnejšie PVC opláštenie a opletenie balistickým nylónom. Nemusíte sa teda obávať roztrhnutia alebo iného poškodenia. Jeho dĺžka je 1,5 m.

Kľúčové vlastnosti

  • Opletený balistickým nylónom
  • 2× pevnejší PVC plášť
  • 2 350 mAh
  • Dĺžka 1,5 m
  • Svetelný indikátor
  • Lightning konektor
  • MFi certifikácia
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nomad Battery Cable for iPhone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nomad Battery Cable for iPhone. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nomad Akkumulátor Töltőkábel iPhone.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií