Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Nomad Folio Leather Case Brown iPhone 11

Zobraziť katalóg
Nomad Folio Leather Case Brown iPhone 11
Kryt na mobil Apple iPhone 11, koža, pevný, ochrana displeja pred poškriabaním, priestor na kreditnú kartu, integrovaný stojan, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  DECA05a34 Produktové číslo:  NM21XR0000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nomad Folio Leather Case Brown iPhone 11

Chráňte svoj mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Nomad Folio Leather Case Brown iPhone 11. Ide o flipové puzdro, ktoré je svojím spracovaním spoľahlivou poistkou odolnosti. Povrch je na dotyk príjemný a výborne sa drží. Samozrejmé je, že pri tomto kryte na mobil Nomad Folio Leather Case Brown iPhone 11 zostane voľný prístup ku konektoru na nabíjanie aj k ostatným tlačidlám nevyhnutným na komfortné používanie mobilného telefónu. Bol vyhotovený tak, aby tiež ochránil displej proti poškriabaniu. K jeho prednostiam patrí možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré sa čím ďalej využíva pri mobilných telefónoch. Je možné si do neho uschovať aj kreditnú kartu. Určite oceníte aj jeho integrovaný stojanček. Táto maličkosť príde vhod v prípadoch, kedy si budete chcieť prezerať fotky alebo surfovať na internete. Flipová stavba ochranného krytu umožňuje ochranu displeja telefónu. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie inštalovať, ale potom bude pevne držať. Kryt na telefón na Apple iPhone 11 zaistí vášmu telefónu ochranu.

Významné vlastnosti krytu na mobil Nomad Folio Leather Case Brown iPhone 11

  • Zaručená ochrana mobilného telefónu Apple iPhone 11
  • Kryt na mobil Nomad ochráni displej
  • Pevné telo zabezpečí dokonalé priľnutie k telefónu
  • Vrecko určené na kreditnú či inú kartu
  • Integrovaný stojan na príjemné sledovanie telefónu
  • Poskytuje displeji ochranu proti poškriabaniu
  • Kryt na mobil Nomad má otvory na potrebné konektory a ovládacie prvky
  • Kryt podporuje indukčné nabíjanie
  • Materiál krytu na mobil: koža
  • Jeho farba je hnedá

Parametre a špecifikácia

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Koža Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!
Barva
Hnedá Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Koža Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Farba a motív

Barva
Hnedá Hotovo!
Motív
Ostatné Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, co prosím znamená "Kompatibilní s bezdrátovým dobíjením" není specifikováno jak je s Iphone mag safe kompatibilní. Obsahuje kovový kroužek pro nabíjení, nebo se vyndavá z obalu tudíž je nepoužitelný? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Nomad Folio Leather Case Brown iPhone 11
Príslušenstvo pre Nomad Folio Leather Case Brown iPhone 11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nomad Folio Leather Case Brown iPhone 11. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nomad Folio Leather Case Brown iPhone 11. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nomad Folio Leather Case Brown iPhone 11. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nomad iPhone 11 Folio barna bőr tok.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií