AP+ nový vizuál PET

Nomad Leather Charging Wallet Bifold

Zobraziť katalóg
Nomad Leather Charging Wallet Bifold
Peňaženka - s integrovanou 2400mAh batériou a lightning káblom, kvalitná americká koža, 6 vreciek na karty, 1 vrecko na bankovky, 2 úschovné vrecká
Kód:  NOMAD4n Produktové číslo:  WALLET-LIGHTNING-BIF

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nomad Leather Charging Wallet Bifold Predaj skončil

Nomad Leather Charging Wallet Bifold

V dnešnej dobe plnej najnovších technológií sa už bez mobilného telefónu nezaobídeme. Potrebujeme ho k práci, ku komunikácii a hocikedy aj k zábave. Veľkým problémom je potom výdrž batérie, ktorá často nevydrží tak dlho, ako by sme si predstavovali. Riešením sú potom tzv. powerbanky, ktoré vám umožnia nabiť si mobilný telefón v podstate kdekoľvek. Väčšina powerbank však už nemyslí na dizajn a hoci dokážu váš vybitý telefón priviesť k životu takmer kdekoľvek, ako doplnok s nimi počítať nemôžete.

To ale neplatí v prípade koženej peňaženky Nomad, ktorá v sebe skrýva integrovanú 2400 mAh batériu s lighting káblom, a to všetko dokonale schované v elegantnej Bifold verzii peňaženky. Peňaženka je navrhnutá tak, aby v nej mohla byť pohodlne uložená hotovosť, ďalej obsahuje šesť vreciek na karty a ďalšie dve úschovné vrecká. Plní teda klasickú funkciu peňaženky, a navyše ešte funkciu powerbanky.

Jedinečný doplnok pre Apple iPhone

  • Elegantný a praktický doplnok pre Apple iPhone
  • Plní fuknciu peňaženky a zároveň aj powerbanky
  • Kvalitné materiály zaisťujú dlhú životnosť
  • Kompatibilná skoro so všetkými verziami Apple iPhone

Skĺbenie kvality, technológie a elegancie

Nomad peňaženka je vyrobená z kvalitnej americkej Horween kože. Zakúpením tohto produktu potom získate jedinečnú kombináciu kvality, najnovších technológií a klasického elegantného štýlu. Každá peňaženka je prešívaná nemenej kvalitnou niťou od renomovaného francúzskeho výrobcu. Starostlivé prešívanie predlžuje životnosť samotnej peňaženky a zabraňuje jej nadmernému opotrebeniu. Vďaka jedinečnému navrhnutiu batérií si táto Nomad peňaženka udržiava hrúbku porovnateľnú s inými peňaženkami.

 

 

Táto peňaženka je kompatibilná s iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 a iPhone 7 Plus.

 
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
95 mm (9,5 cm) Hotovo!
Výška
125 mm (12,5 cm) Hotovo!
Hĺbka
25 mm (2,5 cm) Hotovo!
Kapacita
2 400 mAh Hotovo!
Celkový počet výstupov
1 Hotovo!

Rozmery

Šírka
95 mm (9,5 cm) Hotovo!
Výška
125 mm (12,5 cm) Hotovo!
Hĺbka
25 mm (2,5 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
2 400 mAh Hotovo!

Výstupy

Celkový počet výstupov
1 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
1,5 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
162 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nomad Leather Charging Wallet Bifold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nomad Leather Charging Wallet Bifold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nomad Bi-Fold.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií