AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Nonda iHere 3.0

Zobraziť katalóg
Nonda iHere 3.0
Bluetooth lokalizačný čip nabíjací, microUSB, na kľúče, do batožiny, peňaženky alebo kamkoľvek vás napadne, prepojenie cez Bluetooth, spúšť selfie, max. vzdialenosť 60m, kompatibilný s iOS, Android a Apple Watch
Kód:  NONDA701 Produktové číslo:  IHKFWTMCC

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nonda iHere 3.0

Stane sa vám niekedy, že zabudnete, kde ste práve nechali kľúče od auta, peňaženku alebo nejakú inú drobnosť? Uľahčite si jej hľadanie s Bluetooth lokalizačným čipom Nonda iHere 3.0. Tento malý čip môžete pripevniť ako kľúčenku, vložiť do peňaženky alebo do puzdra tabletu. Pomocou aplikácie v telefóne "prezvoňte" čip a ten vám dá akustickým signálom hneď vedieť, kde sa stratená vec nachádza. Navyše môžete komunikovať s niekoľkými čipmi naraz.

Kľúčové vlastnosti čipu Nonda iHere 3.0

  • Ľahký v malom elegantnom tele
  • Komunikácia cez Bluetooth
  • Dlhý dosah - až 60 metrov
  • Ovládanie pomocou aplikácie v telefóne
  • Rýchle dobíjanie pomocou micro USB
  • Možnosť pripojiť až 10 čipov na jeden telefón

Nájdete ho pomocou telefónu či hodiniek

Lokalizačné čip Nonda iHere 3.0 je kompatibilná s operačnými systémami Android 4.3 a vyššie a iOS 7.1 a vyšší. Mimo smartfónov je tiež schopný komunikovať aj s inteligentnými hodinkami disponujúcimi vyššie uvedenými operačnými systémami.

Poznámka:
» Všetky Bluetooth lokátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

iPhone SE iOS 11.2.1 Telefon v nasteveni BT cip vobec nenajde,cimz sa stava nepouzitelny ,funguje iba z Andriodom

Diskusia a poradňa k Nonda iHere 3.0
Príslušenstvo pre Nonda iHere 3.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nonda iHere 3.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nonda iHere 3.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nonda iHere 3.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nonda iHere 3.0.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií