AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

NORDline Eco-Pack

Zobraziť katalóg
NORDline Eco-Pack
Vákuovačka – komorová, digitálne ovládanie s displejom, určená do náročných prevádzok, zváracia lišta 40cm, vhodné na vákuovanie rôznych druhov potravín vrátane tekutín, automatický systém vákuovania, olejová vákuová pumpa, vákuovanie do hladkých aj dvojvrstvových vrúbkovaných vreciek, lisovaná vaňa komory so zaoblenými rohmi, priehľadné horné veko, celkové rozmery Š×H×V 47×55×40cm, rozmery komory Š×H×V 41×45×20cm
Kód:  NOSGAST21 Produktové číslo:  ECOPACK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NORDline Eco-Pack

NORDline Eco-Pack je profesionálna komorová vákuovačka, ktorej služieb využijú predovšetkým náročné prevádzky. S touto prepracovanou mašinou behom okamihu vákuovo zabalíte snáď všetky potrebné potraviny, a to aj vrátane tekutín. Naplnené hladké alebo dvojvrstvové vrúbkované vrecko stačí vložiť do komory, uzavrieť, a behom chvíľky je hotovo. Po ukončení činnosti sa veko automaticky otvorí. Výkonná olejová pumpa dokáže odsať až 14,4 m3/h vzduchu a zváracia lišta je 40 cm dlhá. Jednoduché ovládanie je realizované pomocou tlačidiel a digitálneho displeja. Nastaviť môžete napríklad dobu zvárania alebo výkon vákuovania v %.

Kľúčové vlastnosti vákuovačky NORDline Eco-Pack

  • Profesionálna vákuovačka NORDline Eco-Pack
  • Vákuovačka je určená do náročných prevádzok
  • Vákuovanie potravín vrátane tekutín
  • Dĺžka zvaru je 40 cm
  • Automatické otvorenie veka
  • Digitálny displej a jednoduché ovládanie
  • Olejová vákuová pumpa s výkonom 14,4 m3/h

Celkové rozmery:
470 × 550 × 400 mm

Rozmery komory:
410 × 450 × 200 mm

Zváracia lišta:
400 mm

Výkon vákuovej pumpy:
12 – 14,4 m3/h

Hmotnosť:
45 kg


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NORDline Eco-Pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NORDline Eco-Pack . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NORDline Eco-Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NORDline Eco-Pack.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií