Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

NOVATION Launchkey Mini MK2

Zobraziť katalóg
NOVATION Launchkey Mini MK2
MIDI kontrolér – základný, univerzálny klávesový midi kontrolér, počet klávesov: 25, súčasťou balenia je Ableton Live Lite, Loopmasters sample pack (1GB loopov vrátane bicích a FX), Novation Bass Station a V-Station
Kód:  NVN004f Produktové číslo:  HN157664 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NOVATION Launchkey Mini MK2 Predaj skončil

NOVATION Launchkey Mini MK2

NOVATION Launchkey Mini MK2 je malý kompaktný nástroj pre ľahké skladanie hudby, takže odteraz môžete skladať a hrať naozaj kdekoľvek. Samozrejmosťou je možnosť prepojiť kontrolér s viacerými zariadeniami a vytvoriť si tak ideálne prostredie pre skladanie hudby. K dispozícii budete mať 25 mini klávesov, 8 otočných kontrolérov, 7 funkčných tlačidiel a 16 padov s trojfarebným podsvietením, ktoré vám poskytnú okamžitú spätnú väzbu. Napájanie je vyriešené pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. Launchpad Mini skvele pracuje s aplikáciami Novation Launchpad a Launchkey pre iPad, ale aj s veľmi populárnymi DEW softvérmi, ako napr. Ableton Live, FL Studio, Pro Tools, Cubase, Reason alebo Logic. Súčasťou balenia je Ableton Live Lite, Loopmasters sample pack (1 GB loopov vrátane bicích a FX), Novation Bass Station a V-Station.

Kľúčové vlastnosti MIDI kontroléra NOVATION Launchkey Mini MK2

  • Jednoduché pripojenie pomocou USB
  • Veľké množstvo ovládacích prvkov
  • Možnosť prepojiť kontrolér s viacerými zariadeniami
  • Kontrolér je kompatibilný s množstvom softvérových programov
  • Malé rozmery a nízka hmotnosť
 
Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NOVATION Launchkey Mini MK2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NOVATION Launchkey Mini MK2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NOVATION Launchkey Mini MK2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NOVATION Launchkey Mini MK2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NOVATION Launchkey Mini MK2.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií